Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» επιστρέφει την Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου με νέο συκλονιστικό επεισόδιο. Στη συνέχεια της σειράς θα δούμε τον Στέφανο να αφήνει τη Χάιδω να φύγει, έτσι ώστε να μην δώσει συνέχεια στη βεντέτα, ενώ η Αθηνά θα προχωρήσει με τη συμφωνία και θα αγοράσει τις 200 ρίζες που ήθελε, αγνοώντας πλήρως τις ενστάσεις του Δημήτρη.

Διαβάστε ακόμη: Τηλεθέαση: Στην κορυφή «Γη της Ελιάς» και «Σασμός»

Η Αρετή συνεχίζει να «πολεμά» τη Μυρτάλη κι ο Στέφανος καταλαβαίνει πως η συγκατοίκηση τους δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι για πολύ ακόμα. Ο Φίλιππος αρπάζει την καραμπίνα από τη Χάιδω και την εξαφανίζει, φοβούμενος μην την ανακαλύψει η αστυνομία στο σπίτι τους. Στο μεταξύ, η Ιουλία με την Αθηνά έρχονται σε αντιπαράθεση για ένα θέμα που αφορά στην Άννα. Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να κατευνάσει αυτό που αισθάνεται για την Ιουλία κι αποφασίζει να πάει στο σπίτι της

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης

Φιλική συμμετοχή: Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου. Guest star: Μάρω Κοντού.

Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Πέμπτης (16/9)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA