Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι auditions του τέταρτου κύκλου του GNTM συνεχίζονται κανονικά, με τα επίδοξα μοντέλα να προσπαθούν να κερδίσουν με κάθε τρόπο τη θετική ψήφο των τεσσάρων κριτών. Μία από τις παίκτριες, όμως, που ξεχωρίσαμε στο πρόσφατο επεισόδιο ήταν η 19χρονη, Γιοβάνα Φεντάκη.

Διαβάστε ακόμη: GNTM 4: Μια ματιά στο Instagram της κολυμβήτριας του Ολυμπιακού που εντυπωσίασε τους κριτές

Τι διαφορετικό έχει η Γιοβάνα Φεντάκη, η οποία έχει καταγωγή από την Κρήτη, αλλά έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Περιστέρι; Δεν είχε καν στο μυαλό της να περάσει τις δοκιμασίες του GNTM. Όπως είπε «κάποιος μυστήριος τύπος» τη δήλωσε, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

Έτσι, άφησε για λίγο τη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στην οποία σπουδάζει, αλλά και το δίσκο της σερβιτόρας στην καφετέρια όπου δουλεύει και εμφανίστηκε εντελώς κουλ και χαλαρή μπροστά στους κριτές. Χωρίς να έχει τίποτα να χάσει.

Πήγε στην audition με μια φαρδιά γκρι φόρμα, ένα λευκό μπουστάκι κι ένα ανοιχτό πουκάμισο από πάνω, με τα μαλλιά της λυμένα. Μια εμφάνιση, που όπως σχολίασε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, δεν θα επέλεγε με τίποτα ένα μοντέλο για μια audition.

Ωστόσο, η Γιοβάνα Φεντάκη το έκανε και μάλιστα εντυπωσίασε. Εκτός από την αψεγάδιαστη εξωτερική της εμφάνιση, είχε χιούμορ και στιλ, κάτι που υπογράμμισαν και οι κριτές. Όταν μάλιστα επέστρεψε στην πασαρέλα με το μαγιό της, εκεί ήταν που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Το υπέροχο σώμα της, αλλά και το πρόσωπο της που θύμιζε κάτι από Ρόμι Σνάιντερ (σύμφωνα με τον Άγγελο Μπράτη), την έκαναν να κερδίσει εύκολα τα τέσσερα «ναι» της κρητικής επιτροπής, ενώ τη μετέτρεψαν και στο μεγάλο αουτσάιντερ του φετινού ριάλιτι μόδας.

«Αυτός ο μυστήριος τύπος, που σε δήλωσε, ήμουν εγώ», είπε ο Δημήτρης Σκουλός στο φινάλε της audition της. Τώρα αν αυτό ισχύει όντως, τι άλλο να πούμε για τη Γιοβάνα;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA