Μενού
  • Α-
  • Α+

Να και κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε. Ο Χρήστος Νικολόπουλος, λοιπόν, ετοιμάζεται να μπει στον ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή μιας μουσικής εκπομπής της ΕΡΤ, η οποία θα είναι επικεντρωμένη στο λαϊκό τραγούδι.

Διαβάστε ακόμη: Βαρδιάνος στα Σπόρκα: Έκανε πρεμιέρα στο ERTFLIX και έσπασε τα κοντέρ

Την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Σκρόμπολας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του, ο 74χρονος μουσικοσυνθέτης είναι πολύ κοντά στην τελική συμφωνία για την παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής. Μάλιστα, στο πλευρό του -όπως όλα δείχνουν- θα βρίσκεται η γνωστή παρουσιάστρια, Αθηνά Καμπάκογλου, παρουσιάστρια της εκπομπής «Η αυλή των χρωμάτων».

Το όνομα της εκπομπής θα παραμείνει το ίδιο, ωστόσο όλα τα υπόλοιπα θα αλλάξουν. Θα επικεντρωθεί στο λαϊκό τραγούδι και την ιστορία του, με τον Χρήστο Νικολόπουλο να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους του. Επίσης, θα διαφέρει από την εκπομπή, που θα παρουσιάσει ο Κωστής Μαραβέγιας.

Όσο για την ώρα που θα προβάλλεται η μουσική εκπομπή της ΕΡΤ; Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα βρίσκεται στην prime time ζώνη του Σαββάτου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA