Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαίρη Βαρσάμη εμφανίζεται καταρρακωμένη στο αποψινό (15/9) επεισόδιο του Big Brother, σύμφωνα με το spoiler που έδωσε η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it» στο ΣΚΑΪ. Με δάκρια στα μάτια μιλά για τον τσακωμό της με τον Στηβ Μιλάτο, που φαίνεται ότι την επηρέασε πάρα πολύ, ενώ η Σύλια αποκαλύπτει ότι δεν πρόκειται να της ξαναμιλήσει.

Big Brother: Ο Στέφανος αποχώρησε οικειοθελώς

Αποκαλύψεις για τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι του «Big Brother» έδωσε και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», αποκαλύπτοντας ότι ο Στέφανος αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι. Ο παίκτης, όπως είδαμε και στο επεισόδιο της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου, ζοριζόταν πολύ στο ριάλιτι εγκλεισμού αναφέροντας ότι δεν αντέχει άλλο χωρίς να έχει σεξουαλικές επαφές και μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει. 

«Big, δεν είμαι καλά, ζορίζομαι, θέλω να φύγω. Ξέρω ότι μπορεί να το μετανιώσω αλλά καταλαβαίνω ότι o εαυτός μου ζορίζεται. Δεν ξέρω τι κλικ τρώω, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν αντέχω, ζορίζομαι», είπε ο Στέφανος Νικολός μιλώντας στον Big Brother στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το επεισόδιο της Τρίτης (14/9)

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής του Alpha, ο Στέφανος όντως αποχωρεί από το Big Brother οικειοθελώς και αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός σπιτιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA