Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σειρά του Mega «η Γη της Ελιάς» έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο αγωνία για τη συνέχεια της ιστορίας. Στο επεισόδιο της Κυριακής (19/9) ο Στάθης κι η Ιουλία εκμεταλλεύονται την απουσία του Ισίδωρου και περνούν χρόνο μαζί στο σπίτι. Η Χάιδω αρχίζει να σκέφτεται την πιθανότητα να κρύβεται κάποιος άλλος πίσω από το διπλό φονικό, ενώ ο Νικόλας προειδοποιεί τον Φίλιππο να προσέχει γιατί οι Καπερνάροι μπορεί να του την έχουν φυλαγμένη. Η Αθηνά γκρινιάζει στον Ισίδωρο για τις πρωτοβουλίες που παίρνει η Ιουλία στο ελαιοτριβείο, αλλά εκείνος την αγνοεί.

Ο Αλέξης εμφανίζεται, δήθεν τυχαία, στο σούπερ μάρκετ όπου δουλεύει η Μυρτάλη και, εν αγνοία της, τη φωτογραφίζει. Ο Λυκούργος πηγαίνει σε γραφολόγο, προκειμένου να πιστοποιήσει τη γνησιότητα της ιδιόχειρης διαθήκης. Ο Αποστόλης ανακαλύπτει πως η Άννα έχει μπλέξει με τον Δημήτρη κι απαιτεί να το λήξει εδώ και τώρα. Ο Δημήτρης ανακαλύπτει μια φωτογραφία της μητέρας της Αθηνάς και ζητάει να μάθει περισσότερα γι’ αυτή τη γυναίκα. Ο Στέφανος, εκνευρισμένος, ζητά από τον Φίλιππο να μαζέψει τη Χάιδω και να αφήσουν ήσυχη την οικογένειά του.

Ο Φίλιππος είναι συγκαταβατικός και τον διαβεβαιώνει ότι κι ο ίδιος θέλει να σταματήσει η ιστορία της βεντέτας. Η Ιουλία πείθει τη Μυρτάλη να σταματήσει τη δουλειά στο σούπερ μάρκετ και τη διαβεβαιώνει ότι θα τη στηρίξει οικονομικά. Στο μεταξύ, καταφθάνει στην Αρεόπολη η καινούργια αγροτική γιατρός, η Αντιγόνη. Είναι άγνωστη, αλλά δείχνει ότι κρύβει κάποιο μυστικό… Η Αρετή έχει αρχίσει να φέρεται καλύτερα στη Μυρτάλη. Όταν, όμως, η Βασιλική εκφράσει τη γνώμη της στη μητέρα της, εκείνη της επιτίθεται με τον πιο σκληρό τρόπο. Πληγωμένη η Βασιλική, μαζεύει λίγα ρούχα και φεύγει, κρυφά, από το σπίτι.

Η Μαργαρίτα πηγαίνει στο ελαιοτριβείο και κάνει μια πρώτη επαγγελματική επαφή με όλη την οικογένεια Βρεττάκου. Εκεί βρίσκεται και η Αθηνά, που προσπαθεί να της δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Η Άννα εξομολογείται στην Ευτυχία πως η σχέση της με τον Δημήτρη έχει προχωρήσει. Ο Στάθης, η Αρετή και ο Στέφανος ανησυχούν για την απουσία της Βασιλικής, ενώ η Μυρτάλη βρίσκει ένα σημείωμά της…

Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Κυριακής (19/9)

Η Γη της Ελιάς στο Mega, Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA