Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής (19/9) σχολίασε τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» που προκάλεσαν σάλο. «Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στο στόμα τους; Με ποιο δικαίωμα; Τι έκανε ο Κιμούλης; Γιατί τον μπερδέψαν με τους άλλους; Έδωσε, νομίζω, μια κλωτσιά στην κυρία Δούκα. Συγγνώμη», είπε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA. Για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη σχολίασε: «Με πονάει ότι έγινε όλο αυτό. Κακώς είναι στη φυλακή. Είχα συνεργασία μαζί του, πήγε να με φλερτάρει είδε ότι δεν έκατσε και έφυγε. Γίναμε φίλοι και συνεργάτες και με τη γυναίκα του την Ελπίδα. Σας παρακαλώ παιδιά!».

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Ιωαννίδου: Υπερασπίζεται τον Κιμούλη, δυσανασχετεί με τη φυλάκιση Φιλιππίδη και δηλώνει... Ακρόπολη

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν σάλο και δεν έμειναν ασχολίαστες ούτε από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», με την παρουσιάστρια να εκφράζει με αμηχανία την άποψή της.

«Είναι πολύ δύσκολη η θέση μου. Όλοι οι άνθρωποι δικαούνται να έχουν την άποψή τους. Ο καθένας μπορεί να βγει και να δηλώσει ότι θέλει. Εμείς δεν θα στερήσουμε την ελευθερία να πάρουν το μέρος του, απλά θα θυμίσουμε ότι όλοι κρινόμαστε γι αυτά που λέμε και κάνουμε. Δεν μπορείς να αφαιρέσεις το δικαίωμα σε κάποιον να πιστεύει ότι θέλει και να νιώθει ότι θέλει. Εμείς μπορούμε να μη συμφωνούμε και καλά κάνουμε. Έχει τη δική της σχέση με τους ανθρώπους που κρίνονται από τη δικαιοσύνη».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA