Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμη μια εβδομάδα και οι δοκιμασίες που περνούν τα κορίτσια στο Bachelor, μέχρι να ξεχωρίσει αυτή που θα κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά, συνεχίζονται. Στο επεισόδιο της Τετάρτης (22/9) είδαμε τον εργένη να παίρνει μαζί του μερικά κορίτσια σε ένα γυμναστήριο, όπου δοκίμασαν διάφορες ασκήσεις γυμναστικής, έτσι ώστε να δει με ποια έχει μεγαλύτερη χημεία.

Διαβάστε ακόμη: Ντέπυ Γκολεμά: Το Bachelor είναι η ντροπή της γυναίκας, αισχρό το Big Brother

Στο τέλος της δοκιμασίας, ο Αλέξης Παππάς έμεινε μόνο με τη Φαίη και την Άντρεα, θέλοντας να τους μιλήσει. Όπως τους είπε, ο χρόνος είναι σημαντικός και προσπαθούσε να σκεφτεί τον εαυτό του σε σχέση με τις ίδιες.

Για τον Αλέξη, η Φαίη έχει προκαλέσει αρκετές εντάσεις, ενώ η Άντρεα είναι πολύ κλειστή και δεν εκφράζει σχεδόν καθόλου τα συναισθήματά της.

Έτσι, λοιπόν, ο Bachelor αποφάσισε να στείλει την Άντρεα σπίτι της, μια κοπέλα που μέσα στο σπίτι θεωρούνταν από τις «δυνατές διεκδικήτριες» της καρδιάς του. Μπήκε ωστόσο στο friendzone και η αποχώρηση ήταν μονόδρομος.

«Φαντάστηκα ότι κάποια από εμάς θα αποχωρούσε και ήμουν αγχωμένη. Στεναχωριέμαι αλλά σέβομαι την απόφαση του Αλέξη», δήλωσε η Άντρεα λίγο πριν μαζέψει τα πράγματά της και αποχωρήσει.

https://www.instagram.com/p/CUI4LzcFopn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA