Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που όλοι οι τηλεθεατές του Σασμού παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία του Στεφανή στη σειρά του Alpha, ο Τάσος Νούσιας «ζει και βασιλεύει» στο τρέιλερ της Elsa, της πρώτης ελληνικής σειράς επιστημονικής φαντασίας.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: To Twitter ψάχνει τον δολοφόνο του Στεφανή και ο Alpha απάντησε

Η αλήθεια είναι πως δεν ήμασταν έτοιμοι για όλο αυτό. Το τρέιλερ της νέας Sci-Fi δραματικής σειράς, η οποία θα κάνει πρεμιέρα μέσω Youtube στο κανάλι της Flow Films στις 10 Οκτωβρίου, «έσκασε» ξαφνικά στα social media και είδαμε τον Τάσο Νούσια σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, αυτόν ενός επιστήμονα. Συμπρωταγωνίστρια του στο νέο αυτό πρότζεκτ θα είναι η Μυριέλλα Κουρεντή.

Η σειρά ασχολείται με την απώλεια, την αγάπη, τη μετάνοια και πίσω από τη δημιουργία της βρίσκονται βραβευμένοι συντελεστές του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Συντετριμμένος από τον πρόσφατο ξαφνικό χαμό της γυναίκας του αδυνατεί να ξεχάσει τις τελευταίες στιγμές μαζί της πριν τον τραγικό της θάνατο. Ως ειδικός ρομποτικής, μηχανικός, επιστήμονας δεδομένων και τεχνητής νοημοσύνης, ο Τάσος Νούσιας απομονώνεται στο προσωπικό του εργαστήρι αποφασισμένος να την φέρει πίσω στη ζωή.

Μένει να δούμε πώς θα πάει όλο αυτό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA