Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Κομάντα και Δράκοι, η νέα σειρά του MEGA ήρθε και προκάλεσε συζητήσεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Το τηλεοπτικό κοινό αποθέωσε τη σειρά στο Twitter, ενώ ασχολήθηκε αρκετά και με τους νεαρούς πρωταγωνιστές τους. Μία από αυτές και η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Διαβάστε ακόμη: Κομάντα και Δράκοι: Η εξαιρετική ερμηνεία του Λευτέρη Κοκογιαννάκη που δεν είναι καν ηθοποιός

Η 23χρονη ηθοποιός υποδύεται στο Κομάντα και Δράκοι τη Ναυσικά, τη μεγάλη κόρη του αστυνομικού Βασίλη Γιαννούλη (Βασίλη Μπισμπίκη). Η Ναυσικά έχει αναλάβει το ρόλο της «μητέρας» στην οικογένεια, καθώς εκείνη έφυγε από τη ζωή. Έχει κλειστεί στο δικό της ψηφιακό κόσμο.

Ευαίσθητη, προσέχει τη διατροφή της (vegan) και δεν της αρέσει, που εξαιτίας της μετακίνησής τους στην Κρήτη, διαταράχθηκε η καθημερινότητά της. Η γνωριμία της με τον Νεκτάριο θα την επηρεάσει βαθιά και θα καταλάβει ότι ο κόσμος γύρω της, τελικά, έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από όσο νόμιζε.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Αναστασία Τσιλιμπίου μάς συστήνεται τηλεοπτικά. Τη γνωρίσαμε όταν ήταν μόλις εννέα ετών και έπαιξε στην σειρά του Alpha, Για την Καρδιά ενός Αγγέλου, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Πασχάλη Τσαρούχα. Έπειτα, συμμετείχε στο 40 Κύματα, αλλά ο ρόλος που την έκανε ευρέως γνωστή και αγαπητή ήταν αυτός της μικρής Μαρίας στο Νησί (σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη) όταν ήταν μόλις 12 ετών.

Ακολούθησαν κι άλλες συμμετοχές σε τηλεοπτικά πρότζεκτ, αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις, ενώ φέτος φαίνεται πως επέστρεψε δυναμικά στην μικρή οθόνη. Αυτή τη φορά για ένα μεγαλύτερο όλο σε μια σειρά, που θα συζητηθεί. Η Αναστασία Τσιλιμπίου ή η Ναυσικά του Κομάντα και Δράκοι ήρθε για να μείνει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA