Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου, 25 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καραβάτου στο Mega. Η παρουσιάστρια, η Μαρία Ηλιάκη και οι συνεργάτες τους μπήκαν στο πλατό της εκπομπής υπό τους ήχους του τραγουδιού «Μυρτιά» σε στίχους του Νίκου Γκάτσου και μουσική του αξέχαστου Μίκη Θεοδωράκη.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Ηλιάκη: Από τη Ζυρίχη της Ελβετίας στο πλευρό της Καραβάτου στο MEGA

Κατερίνα Καραβάτου: Τα πρώτα της λόγια στην πρεμιέρα του «Τι λες τώρα!»

«Ξεκινήσαμε! Τι λες τώρα; Παιδιά, είμαστε εδώ, το καταλαβαίνετε; Καλώς ορίσατε σε αυτή τη μεσημεριανή παρέα εδώ, Σαββατοκύριακο, στο Mega το καλό. Έχουμε να τα πούμε τηλεοπτικά 2.5 μήνες περίπου. Εμένα μου φάνηκαν 2.5 χρόνια, αλλά σκέφτηκα το εξής. Άμα αρχίσω να λέω, δεν θα είναι πρεμιέρα, μετά δεν θα είναι καν εκπομπή, θα είναι κάτι άλλο. Πολλή χαρά, θα κρατήσουμε τα καλά των ημερών, εμείς θα το πάμε έτσι σε αυτή την εκπομπή, μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν. Και χαίρομαι που όλα αυτά θα τα μοιραστώ μαζί σας γιατί όταν μοιράζεσαι μια χαρά είναι διπλή, οπότε επειδή αισθάνομαι ότι με έχετε στηρίξει τόσο πολύ, σας ευχαριστώ θερμά», είπε επίσης η Κατερίνα Καραβάτου και στη συνέχεια παρουσίασε τους συνεργάτες της.

Μιλώντας για την Μαρία Ηλιάκη είπε: «Την… εκβίασα με κάποιους τρόπους συναισθηματικούς. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που είμαστε μαζί. Σκεφτόμουν πώς θα είναι όταν θα τη δω στον αέρα μετά από τόσα χρόνια».

Μαζί τους στο πλατό βρίσκονται ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Βασίλης Βλάχος.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA