Μενού
  • Α-
  • Α+

Η είδηση της νέας ενασχόλησης ενός από τους πλέον γνωστούς ποδοσφαιριστές, του Γιώργου Ανατολάκη που μάλιστα υπήρξε και βουλευτής, όχι μόνο έγινε viral, αλλά απασχόλησε και τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Στα 47 του, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εργάζεται ως κούριερ και ο Ατζούν έδραξε την ευκαιρία να του κάνει πρόταση για το νέο Survivor, κάτι που όπως φαίνεται δεν ευδοκιμεί. 

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι, ο Τούρκος παραγωγός που βρίσκεται πίσω από το ελληνικό Survivor, αλλά και από άλλες παραγωγές του ΣΚΑΪ, αποφάσισε να του κάνει μια άκρως δελεαστική - σε οικονομικό επίπεδο πρόταση, ώστε να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, σύμφωνα με το dailymedia.gr. Ωστόσο, το deal φαίνεται πως δεν προχωρά, καθώς οι δύο πλευρές αδυνατούν να συμφωνήσουν σε πολύ συγκεκριμένα κομμάτια του συμβολαίου που ο Ανατολάκης θα κληθεί να υπογράψει. 

Συγκεκριμένα, ναι μεν ο Acun θεωρεί πως ο ίδιος θα τα πάει πολύ καλά (και) σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά δεν τον κατατάσσει στα… grande ονόματα που θέλει να «κλείσει» πάση θυσία. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει την επικρατούσα κατάσταση, είναι ο χρόνος, καθώς το Survivor θα κάμει πρεμιέρα στο τέλος του 2021. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA