Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σειρά «Σασμός» και η ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα, στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο περιμένει με ανυπομονησία τα επόμενα επεισόδια. Τη Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου θα δούμε τι συμβαίνει στο σπίτι των Βρουλάκηδων μετά την επίθεση, η οποία ξυπνά παλιές μνήμες, την ίδια ώρα που η έρευνα για τη δολοφονία του Στεφανή από την αστυνομία παίρνει μία απρόσμενη τροπή.

Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Στην πρώτη μου ερωτική σκηνή ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί»

Η Αργυρώ αποφασίζει ότι η θέση της είναι δίπλα στους δικούς της που κινδυνεύουν και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή στο νησί. Την ίδια ώρα η Στέλλα αποφασίζει να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Αστέρη. Ο Αστέρης αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τη θέση του στον Πέτρο, αλλά η Μαρίνα τον συμβουλεύει να μείνει μακριά του. Η Αργυρώ και ο Αστέρης έρχονται όλο και πιο κοντά, την ίδια στιγμή που η Άσπα κάνει μία φρικτή ανακάλυψη, που μπορεί να ανατρέψει τη ζωή της για πάντα…

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA