Μενού
  • Α-
  • Α+

Ολοι ψάχνουν εναγωνίως να βρουν τον δολοφόνο του Στεφανή στη σειρά του Alpha «Σασμός», η οποία κάθε βράδυ καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό. Στο επεισόδιο της Τετάρτης (29/9) η αλήθεια για τον Στεφανή διαλύει τη Βασιλική, που ξεσπά στο Μαθιό. Οι αστυνομικοί ανακρίνουν τον Κώστα και τον Μανόλη για το φόνο, η συνάντηση Καλλιόπης Μαρίνας στο νεκροταφείο θα ξεθάψει τα μίση του παρελθόντος.

Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Στην πρώτη μου ερωτική σκηνή ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί»

Η παράνομη σχέση Άσπας Στεφανή διαδίδεται, την ώρα που η Θοδώρα δέχεται πρόταση γάμου από τον Γιώργο. Ένα κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας αποκαλύπτεται, ενώ η Αργυρώ βρίσκει δουλειά και αποφασίζει να μείνει οριστικά στο νησί.

Σασμός - Spoiler από τον σκηνοθέτη: «Η δολοφονία του Στεφανή είναι μόνο η αρχή - Θα χυθεί πολύ αίμα»

«Η δολοφονία του Στεφανή είναι μόνο η αρχή. Θα χυθεί πολύ αίμα. Τα βασικά γεγονότα του βιβλίου τα έχουμε κρατήσει αλλά υπάρχουν παραλλαγές στη σειρά. Αν ξέραμε την επιτυχία ίσως να "σκοτώναμε" τον πρωταγωνιστή λίγο αργότερα», δηλώνει ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης δραματικής σειράς του Alpha «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος και αποκαλύπτει σημαντικές εξελίξεις, ενώ τονίζει πως στόχος είναι «να μάθει ο κόσμος πως πρέπει να αφήσουμε τις διαφορές πίσω και να δούμε τι μάς ενώνει».

«Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα ζουν τον έρωτά τους κατά διαστήματα. Όταν στρώνει η σχέση, θα έρχεται ένα γεγονός για να χαλάσει όλα…» αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης. «Η Βασιλική πεθαίνει σύμφωνα με το βιβλίο, αλλά στη σειρά πότε δεν ξέρει κανείς τι θα συμβεί. Τα βασικά γεγονότα του βιβλίου έχουν κρατηθεί, αλλά υπάρχουν παραλλαγές στη σειρά, ώστε να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού».

Παρακολουθήστε όσα δήλωσε ο σκηνοθέτης της μεγάλης επιτυχίας του Alpha, «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος

Σασμός - Τάσος Νούσιας: Το περιστατικό στη σκηνή της κηδείας - Τι είπε για τον δολοφόνο του «Στεφανή»

Ο Τάσος Νούσιας βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (25/9) στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά του Alpha «Σασμός», αποκάλυψε παρασκήνιο από τα γυρίσματα, ενώ μίλησε και για τον δολοφόνο του «Στεφανή» που όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος είναι. Ο Τάσος Νούσιας, ο οποίος στη σειρά υποδύεται τον Στεφανή Σταματάκη, μίλησε για τον τηλεοπτικό του θάνατο, ενώ αναφέρθηκε και στον δολοφόνο του ήρωα που υποδύεται.

Αναφερόμενος στη σκηνή της κηδείας, αρχικά εξήγησε ότι «θέλει πολύ μεγάλο έλεγχο να παίξεις τον νεκρόΕκπαιδευόμαστε από πολύ νωρίς στη σχολή να έχουμε control. Αυτό που μπορεί να τινάξει τη σκηνή στον αέρα είναι από μία μύγα μέχρι να έχεις κνησμό σε κάποιο σημείο του σώματός σου», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι «στη σκηνή της κηδείας κοιμήθηκαΗμουν πολλές ώρες σε αναμονή. Δεν έβλεπα την ώρα να γίνει η σκηνή και μετά από ένα 5ωρο αναμονής, είχε προηγηθεί και το break, οπότε έλεγα: Φέρτε το φέρετρο. Με ξύπνησε ο Λάλος. Ξαφνικά βλέπω τον Δημήτρη πάνω από το κεφάλι μου να μου λέει: Φύγαμε».

Ερωτηθείς για τον δολοφόνο του «Στεφανή Σταματάκη» ο Τάσος Νούσιας είπε ότι «ο δολοφόνος είναι γνωστό πρόσωπο. Το χωριό είναι μικρό, δεν στάλθηκε να εκτελέσει μια εντολή. Από αυτά που ακούω, υπάρχουν τέσσερα πέντε πρόσωπα που θα μπορούσαν να τον δολοφονήσουν. Υπάρχει ένα πρόσωπο που τα πάντα θωρεί και βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο χωριό. Μπορεί να θολώνει τα νερά αλλά και να κατευθύνει στο ποιος μπορεί να είναι από τους ήρωες και να πουλάει το σύμπαν. Βάζω και μια άλλη παράμετρο στο παιχνίδι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA