Μενού
  • Α-
  • Α+

Η θεατρική παράσταση, που ανέβασε ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης, στις φυλακές της Τρίπολης αποτέλεσε ένα από τα βασικά θέματα της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star την Τρίτη (28/9). Όπως μάθαμε από το αναλυτικό ρεπορτάζ της εκπομπής, μάλιστα, η παράσταση ανέβηκε με τη συμμετοχή 12 κρατουμένων, με το προσωπικό των φυλακών, τους υπόλοιπους κρατούμενους, αλλά και άτομα της περιφέρειας, να κάθονται στις θέσεις των θεατών.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: «Έκοψε» on air θέμα για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Η Ζήνα Κουτσελίνη, λοιπόν, εκτός από το να αφιερώσει περίπου 15 λεπτά από τον τηλεοπτικό της χρόνο στα πεπραγμένα ενός ανθρώπου, ο οποίος από τον περασμένο Φεβρουάριο βρίσκεται στη φυλακή, ως κατηγορούμενος για συνολικά τέσσερις υποθέσεις βιασμού, φρόντισε να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Χρήστο Λαμπρόπουλο, ο οποίος περιέγραψε την θεατρική παράσταση ως «συγκινητική». 

Όπως είναι λογικό, βλέποντας όλο αυτό το «αφιέρωμα» στον προφυλακισμένο Δημήτρη Λιγνάδη, το Twitter εξοργίστηκε, σχολιάζοντας έντονα την κίνηση της εκπομπής.

https://twitter.com/pepe_g12/status/1442933787801710595?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/antsket/status/1442968712944898064?ref_src=twsrc^tfw

Μία ημέρα μετά, είδαμε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση από μία συνάδελφο της Ζήνας Κουτσελίνη. Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να κρατήσει άλλη στάση και την ώρα που ο συνεργάτης της, Γιάννης Πουλόπουλος, πήγε να κάνει ένα πρόλογο για την παρουσίαση του θέματος, εκείνη έγινε έξαλλη και του ζήτησε να σταματήσει.

«Δεν μας αφορά τι κάνει στη φυλακή κάποιος. Οι φυλακές είναι για να σωφρονίζονται, όχι να ανεβάζουν παραστάσεις. Άντε πάλι. Για ποιον λόγο να παίξουμε αυτό το θέμα. Δεν μας αφορά! Ο συγκεκριμένος είναι μέσα για συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα, πολύ σοβαρά»!

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε αυτό που δεν τόλμησε η Ζήνα Κουτσελίνη μια ημέρα νωρίτερα. Και το Twitter αυτή τη φορά ήταν με το μέρος της

https://twitter.com/Taniatheod/status/1443152293755559937?ref_src=twsrc^tfw

Αξίζει να σημειωθεί τέλος, πως βλέποντας τα όσα σχολιάστηκαν στα social media, η Ζήνα θέλησε να πάρει θέση στην εκπομπή της Τετάρτης (29/9), προσπαθώντας να διορθώσει κάτι με τα λεγόμενά της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA