Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κορεάτικη παραγωγή του Squid Game του Netflix κατάφερε να κερδίσει τις προτιμήσεις κοινού και κριτικών με το ιδιαίτερο story της καθώς και τον τρόπο που το παρουσιάζει. Σύμφωνα με το σενάριο, εάν κάποιος καλέσει στο τηλέφωνο που υπάρχει στις κάρτες της σειράς «The Squid Game» τότε θα λάβει μέρος σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι με κίνδυνο της ζωής του, ρισκάροντας για να κερδίσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Όμως το τηλέφωνο που φαίνεται στη σειρά είναι αληθινό και η κάτοχός του «πυροβολείται» καθημερινά με χιλιάδες κλήσεις και μηνύματα. 

Διαβάστε ακόμη: Squid Game: Γιατί όλοι μιλούν για τη Νο1 κορεάτικη σειρά του Netflix

Η ίδια μίλησε στο κορεάτικο site Money Today και, μεταξύ άλλων, τονίζει πως οι άνθρωποι της παραγωγής της ζήτησαν να αλλάξει τον τηλεφωνικό αριθμό της, λέγοντας πως αυτή είναι η μόνη επιλογή για να απαλλαγεί από την τρέχουσα κατάσταση. «Δεν έχω δει ποτέ την τηλεοπτική σειρά και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν φάρσα. Έμαθα ότι το νούμερό μου είναι στο σήριαλ γιατί κάποιος που με κάλεσε μου το είπε» είπε ο άντρας, μιλώντας στο νοτιοκορεάτικο ΜΜΕ MBC. Όπως ανέφερε, δέχεται περί τις 4 χιλ. κλήσεις κάθε μέρα, από άτομα με παιδικές φωνές που του λένε ότι «θέλουν να παίξουν το παιχνίδι», ακόμα και τα χαράματα.

Έτσι, μετά τον σάλο, ο Χου Κιούνγκ-γιανγκ, επίτιμος επικεφαλής του Εθνικού Επαναστατικού Κόμματος και υποψήφιος για την προεδρία της Νότιας Κορέας, ανέβασε στα social media μια προσφορά 100 εκατ. γουόν (περίπου 73 χιλ. ευρώ) για να αγοράσει τον τηλεφωνικό από την κάτοχό του. Και η δράση συνεχίζεται... 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA