Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι «Αγριες Μέλισσες» έκαναν δυνατή επιστροφή και τα πρώτα επεισόδια του Γ΄ κύκλου συζητήθηκαν για τη γρήγορη πλοκή τους καθώς και τις συγκλονιστικές ερμηνείες των ηθοποιών. Το βράδυ της Δευτέρας (4/10) το 5ο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 μας δείχνει την αγωνία που επικρατεί στο σπίτι της Ελένης και όχι μόνο, καθώς εκείνη με τη βοήθεια όλων ψάχνει τον Λάμπρο, με τον Προκόπη και τον Μπάμπη που αγνοούνται. Ο Κυριάκος τρελαμένος κατηγορεί τον Παναγιώτη ενώ ο Άγγελος παρά τις αντιρρήσεις του Νέστορα πάει να ερευνήσει την καλύβα. Εκεί όμως θα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Διαβάστε ακόμη: Το τρολάρισμα του Σασμού στις Άγριες Μέλισσες δείχνει ότι η ελληνική TV μπορεί να γίνει και έξυπνη

Ο Ακύλας είναι ακόμα εξαγριωμένος από το γεγονός που σόκαρε τόσο τη δική του οικογένεια όσο και τους Σεβαστούς το προηγούμενο βράδυ, ζητάει απ’ τον Ντούνια να βρει τους υπεύθυνους. Ο Μελέτης ζητάει απ’ το Δούκα να φιλοξενήσει την Κορίνα και την οικογένεια της στο Διαφάνι προκαλώντας τον εκνευρισμό της Μυρσίνης που δεν αντέχει άλλο την ηττοπάθεια του Δούκα.

Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Αγριες Μέλισσες», ο Νικηφόρος τους επισκέπτεται και τους κατηγορεί πως κρύβονται πίσω απ’ τους εκβιασμούς του Καλογερά. Είναι αποφασισμένοι με τον Κωνσταντή να καταθέσουν στο δικαστήριο με κίνδυνο να χάσουν το μαγαζί τους. Μια αναπάντεχη πρόταση όμως από τον Νώντα ίσως τους σώσει. Η Δρόσω γνωρίζει τον Λευτέρη Μεγαρίτη που γοητεύεται από την ομορφιά της, ενώ μια έκπληξη περιμένει τον Μελέτη στο αρχοντικό των Σεβαστών.

Αγριες Μέλισσες: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας (4/10)

Αγριες Μέλισσες - Αιμίλιος Χειλάκης: Ο «Ακύλας Μεγαρίτης» θα είναι ο απόλυτος εφιάλτης για το Διαφάνι

Ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος υποδύεται τον «Ακύλα Μεγαρίτη» και πήγε στο Διαφάνι για να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδερφού του, μίλησε λίγο πριν από την πρεμιέρα του Γ΄κύκλου της σειράς στο περιοδικό «Τηλεθεατής» για τον ρόλο του στις «Αγριες Μέλισσες» και ανέφερε τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση να συμμετέχει.

Τι ήταν αυτό που σας έκανε να πείτε το «ναι» στις Άγριες Μέλισσες;

Το σωστό αποτέλεσμα που έχει αυτή η δουλειά, το οποίο οφείλεται στους ανθρώπους που δουλεύουν γι’ αυτήν. Όπως ο Λευτέρης Χαρίτος στη σκηνοθεσία, ο οποίος ήταν πολύ σημαντικός παράγοντας για να δεχτώ, αλλά και όλοι οι ηθοποιοί που είναι εξαιρετικοί, ακόμη και τα παιδιά της νέας γενιάς, τα οποία είναι οι νέοι πρωταγωνιστές στο θέατρό μας.

Πώς αισθανθήκατε με τον πανικό που προκλήθηκε γύρω από τον ήρωα που υποδύεστε;

Οι "Aγριες Mέλισσες” έχουν ένα φανατικό κοινό. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δεθεί πάρα πολύ με την οικογένεια Σταμίρη, κι έτσι πολύ πιο εύκολα μπορεί να φοβηθούν για το μέλλον της οικογένειας από κάποιον εν δυνάμει εχθρό. Ειδικά όταν παίζεις τον κακό της σεζόν, τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα για να δημιουργηθεί ο πανικός που είπατε, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω τον τίτλο του κακού της σεζόν.

Ο Ακύλας θα είναι ο απόλυτος εφιάλτης για τους κατοίκους του Διαφανίου;

Κατά πάσα πιθανότητα, ναι, γιατί έχει να κάνει με πολιτικό λόγο πια και όχι με ανθρώπινο. Έχει να κάνει με τον εγγενή και συγγενή μας φόβο που υπάρχει με τους ανθρώπους, οι οποίοι είναι απόλυτοι και συντηρητικοί. Έχει να κάνει με ό,τι έχουμε μέσα μας για τον χουντικό, για τον άνθρωπο ο οποίος εκμεταλλεύεται το σύστημα, τον εργολάβο της χούντας. Στα τελευταία 50 χρόνια με τη Μεταπολίτευση, ό,τι λάθη και να έχει το σύστημά της, σίγουρα ξέρουμε ότι είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα από το να ήμασταν σε ένα καθεστώς στρατιωτικών νόμων, είτε ανθρώπων οι οποίοι εκμεταλλεύονται τις συγγένειες, είτε εκλεκτικές, είτε εξ αίματος, με τις κυβερνήσεις, οι οποίες οδηγούν στο να ληφθούν έργα μόνο και μόνο λόγω των συνθηκών. Θα μου πείτε τα ίδια συνέβαιναν και με τη Μεταπολίτευση, αλλά τουλάχιστον καλούμαστε κάθε τέσσερα χρόνια να αποφασίζουμε για την τύχη μας.

Έχει κάποιο αδύνατο σημείο ο συγκεκριμένος ήρωας;

Στα πρώτα επεισόδια το αδύνατο σημείο του είναι ο θάνατος του αδελφού του. Έρχεται να εκδικηθεί γι’ αυτό.

Τι ήταν αυτό που σας κράτησε 10 χρόνια μακριά από την τηλεόραση;

Δεν αγαπώ πάρα πολύ την τηλεόραση, μου αρέσει περισσότερο το θέατρο. Η μυθοπλασία που υπήρχε στην τηλεόραση, γενικά ήταν πάρα πολύ άδικη για τους καλλιτέχνες. Γινόταν –νομίζω λόγω ένδειας- πολύ πρόχειρα. Κι έτσι δεν μου τράβηξε ποτέ το ενδιαφέρον κάτι.

Η σειρά Αγριες Μέλισσες, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΑΝΤ1

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA