Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Γη της Ελιάς καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό σε κάθε επεισόδιο. Το βράδυ της Δευτέρας (4/10) θα δούμε τη Μυρτάλη να συνέρχεται και, έντρομη, να ανακαλύπτει ότι βρίσκεται φυλακισμένη σε ένα δωμάτιο. Η Αθηνά παρακαλάει την Ιουλία να μεσολαβήσει και να μιλήσει στη Μυρτάλη, ώστε να μην την αντιμετωπίζει εχθρικά. Στο μεταξύ, η Αρετή υποδέχεται στο σπίτι τη Βασιλική, με μεγάλο ενθουσιασμό, και προσπαθεί να της κάνει μια κουβέντα για να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά της μέχρι σήμερα. Η Βασιλική, όμως, δείχνει αλλαγμένη κι ότι πατάει πια γερά στα πόδια της. Παράλληλα, κι ενώ κανένας δεν ανησυχεί για τη Μυρτάλη, ο Μάνος προτείνει στη Μαρίνα να παντρευτούν κρυφά κι εκείνη μένει άναυδη.

Διαβάστε ακόμη: Το τρολάρισμα του Σασμού στις Άγριες Μέλισσες δείχνει ότι η ελληνική TV μπορεί να γίνει και έξυπνη

Στο νέο επεισόδιο της σειράς «η Γη της Ελιάς», η Μυρτάλη περνά τη δεύτερη μέρα της μέσα στη «φυλακή» της κι αυτός που την κρατά εκεί μέσα δεν είναι διατεθειμένος να φανερωθεί. Η Μαρίνα δέχεται να παντρευτεί τον Μάνο με πολιτικό γάμο και συμφωνούν να το κρατήσουν κρυφό απ΄όλους. Η Μαρίνα παίρνει τηλέφωνο τη Μυρτάλη, η οποία βέβαια δεν της απαντά, και, όταν λάβει ένα ψυχρό γραπτό μήνυμα από το κινητό της φίλης της, θα παραξενευτεί. Το ίδιο θα παραξενευτεί και η Ιουλία όταν λάβει μήνυμα από τη… Μυρτάλη.

Στο μεταξύ, στη «Γη της Ελιάς», ο Ισίδωρος έχει υποψιαστεί ότι ο Μάνος μπορεί να βρίσκεται με τη Μαρίνα στην Αθήνα και έχει στείλει την Ιουλία στο ανθοπωλείο για να τσεκάρει. Η Αθηνά περνά από την αστυνομία, προκειμένου να δώσει κατάθεση για τις επιθέσεις που έχουν γίνει εναντίον της Μυρτάλης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA