Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» με τη Μπέττυ Μαγγίρα, μίλησε ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως η επιτυχημένη εκπομπή του, After Dark, που αγαπήσαμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, μετακομίζει στο OPEN.

Διαβάστε ακόμη: Ανοδική πορεία τον Σεπτέμβριο για το δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Πόπη Τσαπανίδου

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Το εξομολογητήριο είναι το σήμα κατατεθέν της εκπομπής. Αν έμπαινα εγώ, θ' απαντούσα σε όλες τις ερωτήσεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έτρωγα βροντή.

Αν κάτσει η Ναταλία Γερμανού θα ένιωσα οικειότητα, επειδή τη γνωρίζω πολλά χρόνια και εννοείται ότι θα έρθει καλεσμένη», σχολίασε ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ συμπλήρωσε πως «το After Dark θ' ανοίξει λίγο παραπάνω και θα έρθουν πρόσωπα που δεν έχουμε ξαναδεί, όπως πολιτικοί», ενώ για τον φετινό τηλεοπτικό ανταγωνισμό, σχολίασε: «Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τον ανταγωνισμό.

Ο κόσμος έχει το τηλεκοντρόλ και αποφασίζει τι θα κρατήσει και τι θα πετάξει από κάθε τηλεοπτική χρονιά. Η Ναταλία Γερμανού είναι από τις καλύτερες παρουσιάστριες στην Ελλάδα και κάνει πολύ ωραίες συνεντεύξεις».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA