Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Αλέξης Παππάς συναντήθηκαν, παρόλο που πριν από λίγο καιρό ο ένας δεν ήθελε να δει τον άλλο ούτε από μακριά. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» εισέβαλε στη βίλα του «Bachelor» και μίλησε με τον ηθοποιό για την απόφασή του να πει στο ριάλιτι αγάπης, για τη σχέση του με τον προκάτοχό του, Παναγιώτη Βασιλάκο, το Survivor, αλλά και τις κοπέλες που συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη: Bachelor: Παίκτριες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια - Αποχώρησε η Φαίη

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε από την αρχή της συζήτησης να λύσει τις διαφορές της με τον ηθοποιό, λέγοντας: «Εχουμε να τα πούμε από πέρσι που είχες έρθει καλεσμένος στην εκπομπή για το J2US. Στη συνέχεια μπαίνεις στο Survivor και τι ήθελα και σε είδα εκεί… Ξεκινάει μια μεγάλη κόντρα! “Μην τον δω μπροστά μου”, “μην μου τον φέρετε ποτέ καλεσμένο”. Βγαίνεις από τo Survivor, ζητάω με τα πολλά γιατί με έπεισαν οι συνεργάτες να έρθω να σου κάνω συνέντευξη και λες, δεν θέλω να την δω, να έρθει ή ο Γκουντάρας ή ο Μικρούτσικος».

Ο Αλέξης Παππάς απάντησε: «Θέλω να πω ότι για σένα τρέφω μεγάλη εκτίμηση. Πιστεύω ότι είσαι πάρα πολύ έξυπνη, φαίνεται ότι είσαι πανέμορφη αλλά θέλω να σου πω ότι όλα όσα είπες τα κράτησα. Με ενόχλησαν αλλά ποτέ δεν σχετίστηκαν συναισθηματικά και δεν κράτησα τίποτα μέσα μου».

Η παρουσιάστρια άκουσε με προσοχή όσα της είπε ο ηθοποιός και του απάντησε: «Πέρα από την πλάκα, να σου πω ποια είναι η αλήθεια. Είναι η δουλειά μου αυτή και ο κόσμος το γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Δηλαδή αν βλέπεις ένα πρόσωπο που δείχνει έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα σε ένα ριάλιτι, όπως είναι το Survivor, εννοείται πως μπορεί να σε ενοχλήσουν κάποια πράγματα. Και μένα εκεί με είχε ενοχλήσει αυτό που έβλεπα. Από κει και πέρα, όμως, όταν σε είδα έξω σου μίλησα πάρα πολύ ευγενικά. Κάναμε μια κουβέντα», ενώ είπε ότι τώρα πια που παρακολουθεί τον Αλέξη στο Bachelor και βλέπει έναν «πολύ ευγενικό άνθρωπο, ένα τελείως διαφορετικό παιδί αλλά θα σου πω ότι δεν ήρθα εγώ για να μου κάνεις συνέντευξη εσύ».

Για το υπονοούμενο του Τριαντάφυλλου στον τελικό, ότι είχε συνάψει ερωτική επαφή με την Ελευθερία Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο: «Είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας με το δικό του χιούμορ. Κατάλαβα ότι κάνει πλάκα, ήθελε απλά να πει κάτι. Όταν γνωρίζεις ποια είναι η αλήθεια δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Το πέρασα σαν μια πλάκα που απλά δεν ήταν ευχάριστη για όλους».

Οσον αφορά τη σχέση του με την Alessia, ο ηθοποιός είπε: «Έγινε μια συζήτηση και οριστικοποιήθηκε η σχέση με ένα γραπτό μήνυμα. Αυτό αφορά στο παρελθόν μου. Υπάρχουν σελίδες και βιβλία που έχουν κλείσει και προτιμώ να μιλάω για το παρόν».

Αλέξης Παππάς: Στο Bachelor έχω έρθει κοντά με την Αννα και τη Γιώτα

Για το ότι έχει έρθει πιο κοντά με την Αννα και τη Γιώτα: «Είναι δυο κοπέλες που έχουμε έρθει πολύ κοντά. Συναισθηματικά έρχομαι κοντά και με άλλες. Όταν κλείνουν οι κάμερες δεν έχω καμία επαφή με τις κοπέλες, ο καθένας πάει την πλευρά του. Υπάρχουν παραπάνω από δύο κοπέλες που ταιριάζω».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA