Μενού
  • Α-
  • Α+

Squid Game, Τζανγκ Χο-γιον, Στέφανος Τσιτσιπάς. Τι κοινό μπορεί να έχουν μία σειρά του Netflix, μία Κορεάτισσα ηθοποιός-μοντέλο και ο Ελληνας τενίστας; Επεσαν θύματα των fake news, που κάνουν τον γύρο του twitter. Σύμφωνα με αυτά, μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς του Netflix, που κάνει θραύση, του Squid Game, σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη Vogue της Νότιας Κορέας, δήλωσε «κολλημένη» με τον Ελληνα πρωταθλητή του τένις. Ωστόσο, η ηθοποιός που είναι μάλιστα και το νέο πρόσωπο του οίκου Louis Vuitton, δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο για τον Στέφανο Τσιτσιπά

 Η πραγματική δήλωσή της έχει να κάνει με έναν Twitch streamer και πρώην επαγγελματία παίκτη Overwatch. Τον Φίλιξ Λένγκιελ, γνωστό στον online κόσμο ως “xQc”. «Είμαι κολλημένη με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Πιστεύω πως είναι ένας άνθρωπος που χρειάζεται ο κόσμος αυτή τη στιγμή, επειδή είναι ο GOAT. Όποτε τον κοιτάζω, φτιάχνει η διάθεσή μου», φέρεται να είπε η 27χρονη Κορεάτισσα ηθοποιός και μοντέλο. 

https://twitter.com/stefffffanos/status/1446825529026301960?ref_src=twsrc^tfw

Από το Next Top Model της Κορέας στο Squid Game του Netflix

Το Squid Game μπορεί να έδωσε ένα τεράστιο μπουστ στην καριέρα της Τζανγκ Χο-γιον, ωστόσο, η 27χρονη ηθοποιός και μοντέλο ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην Ασία. Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 16 ετών ενώ στα 19 της συμμετείχε στην τέταρτη σεζόν του κορεατικού Next Top Model. H πορεία της τότε στο παιχνίδι ήταν εξαιρετική. Έφτασε μέχρι τον τελικό, αποσπώντας συνεχώς θετικά σχόλια από τους κριτές, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο.

https://www.youtube.com/watch?v=vEQO5Mtwlp0

Παρόλα αυτά, το ύψος της (1.76 μ.), το υπέροχο σώμα της και το φυσικό της πρόσωπο, της άνοιξαν τις πόρτες για φωτογραφίσεις σε εξώφυλλα περιοδικών όπως το Vogue Girl Korea, το Nylon Korea και το ELLE Wedding. Το 2016 συνεργάστηκε με τον οίκο Louis Vuitton, ενώ έχει περπατήσει σε πολλές πασαρέλες σπουδαίων οίκων όπως Chanel, Burberry, Marc Jacobs, Dolce & Gabbana και άλλων.

Το 2017 το Models.com την επέλεξε ως υποψήφια «Top Newcomer» και «Model of the Year», αντίστοιχα. Όσο για την υποκριτική τώρα, η ενασχόλησή της με το χώρο είναι αρκετά πρόσφατη. Στις 13 Ιανουαρίου 2020 η Τζανγκ υπέγραψε με τη Saram Entertainment ως ηθοποιός, ενώ το Squid Game του Netflix αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη της επαγγελματική δουλειά, καθώς μέχρι τότε είχε συμμετάσχει μόνο σε κάποια video clips.

Επίσης, ο ρυθμός με τον οποίο αυξάνει τους followers της στο Instagram είναι εντυπωσιακός, ενώ πρόσφατα έγινε η Κορεάτισσα ηθοποιός με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram, έχοντας περισσότερους από 15 εκατομμύρια followers.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA