Μενού
  • Α-
  • Α+

Τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας για τη σειρά «Σασμός» του Alpha και οι εξελίξεις θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό για ακόμη μία φορά. Στο επόμενο επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης (14/10) της επιτυχημένης σειράς ο Μαθιός με τον Νικηφόρο έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Η Καλλιόπη μετανιωμένη κάνει μια κουβέντα με τη Βασιλική, που παραμένει ψυχρή απέναντί της. Ο Μαθιός, που τις ακούει, ζητά απ΄τη μάνα του το λόγο για τα σκληρά λόγια που της είπε.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Spoiler: Ο καθοριστικός ρόλος του «παπά - Μιχάλη» για τη συνέχεια της σειράς

Στο μεταξύ καθώς η σχέση Πέτρου και Μαίρης προχωρά, η Θοδώρα το μαθαίνει από το Γιώργη που συνεχίζει να τον πολιορκεί για το οικόπεδο. Η εκδρομή της Ντίνας και του Αντώνη από την άλλη εξελίσσεται καλά, μέχρι που τους βλέπει η φίλη της Μαρίνας, η Κατερίνα, στο νέο επεισόδιο της σειράς «Σασμός». Η μυστηριώδης στάση της Στέλλας ξεδιαλύνεται, όταν ανακοινώνει στους γονείς της ότι τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κρατήσει το παιδί! Η Σοφία εξαναγκάζεται να της πει πια την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την ασθενή της…

Παράλληλα, στο επεισόδιο της Πέμπτης (14/10) ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ ότι αποφάσισε να μιλήσει στον Μαθιό για αυτούς. Καθώς η Αργυρώ αναστατωμένη παίρνει τηλέφωνο και κανονίζει ραντεβού με τη Σοφία, η Στέλλα εξοργισμένη ψάχνει την άγνωστη ερωμένη του Αστέρη και βρίσκει το όνομά της στην ατζέντα της!

Σασμός: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Πέμπτης (14/10)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA