Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σειρά «Σασμός» έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο περιμένει με αγωνία το επόμενο επεισόδιο προκειμένου να παρακολουθήσει τη συνέχεια της ιστορίας. Στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός» το βράδυ της Δευτέρας (18/10) η απόφαση της Στέλλας να κρατήσει το παιδί ταράζει τον Αστέρη και την Αργυρώ που βλέπουν τη σχέση τους να καταρρέει.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Spoiler: Αστέρης και Αργυρώ χωρίζουν – Ο ρόλος της Καλλιόπης

Η Ντίνα κι ο Αντώνης επιστρέφουν από το Σαββατοκύριακο. Οι προθέσεις όμως του Αντώνη, όταν γυρίσουν, θα στεναχωρήσουν την Ντίνα. Ο Αντώνης καλεί σε δείπνο την Μαρίνα. Ο Νικηφόρος βγαίνει από το νοσοκομείο και αν και τραυματισμένος, πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην αγκαλιά της Τζένης. Σύννεφα μαζεύονται στον γάμο της Άσπας και του Κώστα. Η σχέση του Πέτρου και της Μαίρης προχωράει κάνοντας τη Θοδώρα να σκυλιάσει.

Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Σασμός», η Στέλλα ψάχνει να βρει ποια είναι αυτή που έχει σχέση τώρα με τον Αστέρη. Έτσι αποφασίζει να παρακολουθήσει το γραφείο της μητέρας της για να την ανακαλύψει.

Σασμός: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας (18/10)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA