Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο νέο επεισόδιο της σειράς του Mega «η Γη της Ελιάς» το βράδυ της Κυριακής (17/10) στις 21:00 η Μαργαρίτα συνέρχεται από το σοκ κι αρχίζει να αναζητά τον Αλέξη, που είναι εξαφανισμένος. Η Αρετή βλέπει διαφορές στη συμπεριφορά του Στάθη και το συζητά με τον Στέφανο. Ο Στέφανος, προειδοποιεί τον Στάθη πως αν πληγώσει την Αρετή, θα υποστεί τις συνέπειες.

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Spoiler από τον Πασχάλη Τσαρούχα: «Υπάρχει εμπόδιο στον έρωτα με την Ιουλία, θα συμβεί κάτι πολύ τραγικό»

Ο Στάθης προβληματίζεται έντονα και ζητά από την Ιουλία να μην βλέπονται πολύ συχνά, μέχρι να ηρεμήσει η Αρετή. Η Χάιδω προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Λυκούργο να κρατήσει μακριά του τη Μέλπω, γιατί πιστεύει πως θα τον μπλέξει σε προβλήματα.

Η Άννα καταφέρνει να ξεγελάσει τον Δημήτρη πως έχει κάνει έκτρωση και αρχίζει να κάνει όνειρα για το πως θα χρησιμοποιήσει τα λεφτά. Ο Ισίδωρος λέει στην Αθηνά πως θα κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να ανοίξει την θυρίδα του Ιπποκράτη κι όλοι περιμένουν να δουν τι έχει μέσα.

Ο Στέφανος κι η Ελένη αρχίζουν να βγαίνουν και να γνωρίζονται καλύτερα, με σκοπό να συνάψουν κάποιο είδος σχέσης, αλλά η επιστροφή της Μυρτάλης μετά την απαγωγή της θα φέρει νέες εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Η Γη της Ελιάς: Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ

Guest: Μαρία Φιλίππου

Και οι:

  • Στέλα Φυρογένη
  • Στέφανος Κυριακίδης
  • Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
  • Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
  • Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
  • Guest star, Μάρω Κοντού
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA