Μενού
  • Α-
  • Α+

Το 1993 ο κόσμος ήταν πολύ διαφορετικός. Δεν είχαμε ζήσει οικονομική κρίση, δεν ξέραμε τι σημαίνει η λέξη κορονοϊός και γενικά όλα γύρω μας ήταν λίγο πιο χαλαρά. Εκείνη την εποχή ήταν που άρχιζε να παίρνει τα πάνω της και η ιδιωτική τηλεόραση, με τα σόου να ξεπετάγονται το ένα μετά το άλλο. Σίγουρα, ένα από αυτά που θυμούνται οι παλαιότεροι είναι και το «3,2,1» του ANT1, στο οποίο γνωρίσαμε και τη Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Διαβάστε ακόμη: DWTS - Βικτόρια Χίσλοπ: Χόρεψε βαλς στην πρεμιέρα του show και εντυπωσίασε τους κριτές

Γιατί αναφερόμαστε τώρα, όμως, σε ένα σόου που έκανε πρεμιέρα πριν από 28 χρόνια και πώς συνδέεται με την πρεμιέρα του Dancing With The Stars το βράδυ της Κυριακής (17/10) στο κανάλι του Star; Κοινός παρονομαστής των δύο σόου είναι η καθηγήτρια χορού, Μαρίνα Λαμπροπούλου.

H νεαρή Μαρίνα τότε ήταν ένα φρέσκο κορίτσι, που έκανε τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, ούσα μία από τις παρουσιάστριες του σόου (μαζί με την Άννα Μαρία Λογοθέτη και την Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου). Κατάφερε αμέσως να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, ενώ στη συνέχεια την είδαμε να κάνει κάποιες εμφανίσεις σε σειρές όπως το Άκρως Οικογενειακόν.

https://twitter.com/tim_inferno/status/1449799025587363842?ref_src=twsrc^tfw

Όμως, μετά από αυτά αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να ασχοληθεί με αυτό που πραγματικά αγαπά. Τον χορό.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Μαρίνα Λαμπροπούλου ξεκίνησε χορό σε ηλικία 5 ετών, αφού, σχεδόν καθημερινά, έβλεπε τη μητέρα, χορεύτρια κλασικού χορού, να χορεύει μέσα στο σπίτι. Είναι ιδιοκτήτρια σχολής κλασικού και σύγχρονου χορού & Pilates Reformer studio.

https://www.instagram.com/p/BRSs5SMB4fV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παράλληλα, είναι μέλος της Βασιλικής ακαδημίας χορού του Λονδίνου (Royal academy of dancing) – ISTD (Imperial society teachers of dancing).Τα πρώτα βήματα στο χορό, της τα έδωσε η σπουδαία δασκάλα χορού και πρώην διευθύντρια της Λυρικής σκηνής, Άννα Πέτροβα. Είναι κάτοχος του επαγγελματικού πτυχίου από το Υπουργείου Πολιτισμού SADORA DUNKAN.

https://www.instagram.com/p/BJqyTIBg4tY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχει χορέψει και έχει παίξει σε musical και οπερέτες, όπως τα «Grease» «Chicago», «Goodbye girl», «Ερωτόκριτος». Συμμετείχε σε ομάδες Σύγχρονου χορού και Flamenco.

https://www.instagram.com/p/BGV32_mgfMv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το 2018 χόρεψε σύγχρονο χορό με ΑΜΕΑ και επιθυμία της είναι να φτιάξει τη δική της ομάδα χορού. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του "Ωδείου Αθηνών" και έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές.

https://www.instagram.com/p/Bd_VG_Ngdk9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φέτος, θα τη βλέπουμε να κάθεται στην κριτική επιτροπή του Dancing with the Stars, όπου θα κρίνει και θα βαθμολογεί τις επιδόσεις των ζευγαριών. Μετά από πολλά χρόνια η Μαρίνα Λαμπροπούλου αποφάσισε να επιστρέψει μπροστά από τις κάμερες σε έναν ρόλο, που τον ξέρει και της ταιριάζει απόλυτα. Κι από ό,τι είδαμε στο πρώτο live του σόου ήταν εξαιρετική.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA