Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επόμενο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός» το βράδυ της Τετάρτης (20/10) οι ερωτικές σχέσεις είναι για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο. Καθώς ο Νικηφόρος και η Τζένη κάνουν για πρώτη φορά έρωτα, η σχέση Πέτρου και Μαίρης μοιάζει σιγά- σιγά να φτάνει στο τέλος της. Άλλωστε μια απρόσμενη «κόντρα» στο δρόμο με τη μηχανή θα οδηγήσει τον Πέτρο σε άλλα, πιο συναρπαστικά, ερωτικά μονοπάτια

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Spoiler: Ο Μανόλης ομολογεί πως είδε τον δολοφόνο του Στεφανή

Μια τυχαία βαρκάδα με τον Αντώνη από την άλλη, θα φέρει τον Μανόλη ένα βήμα πιο κοντά στο να ομολογήσει στην αστυνομία τι είδε την ημέρα του φονικού. Κάνοντας, ωστόσο, βόλτα με το σκύλο του πέφτει επάνω σε ένα φιλί μεταξύ Μαθιού και της Βασιλικής και παγώνει!

Τα νέα για την εγκυμοσύνη της Στέλλας αναστατώνουν την Καλλιόπη που αναλαμβάνει αμέσως δράση! Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» το βράδυ της Τετάρτης (20/10), η πρώτη της κρούση στον Αστέρη τους οδηγεί σε σύγκρουση, αλλά ούτε κι ο Μαθιός δείχνει να συμμερίζεται την πρόθεσή της να παρέμβουν. Έτσι καταλήγει στον Τάσο και τη Σοφία που ακούνε τα σχέδιά της να φέρουν ξανά τα παιδιά τους κοντά με αμηχανία.

Ο Αστέρης πάλι, πιεσμένος περισσότερο από ποτέ, τα λέει όλα στην Αργυρώ κι εκείνη για πρώτη φορά αντιδρά ζητώντας του να κάνει επιτέλους κάτι στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» στον Alpha στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης (20/10).

Σασμός: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τετάρτης (20/10)

https://www.instagram.com/p/CVONpeaA3Wb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA