Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να δούμε και φέτος άντρα νικητή στο GNTM , μετά την περσινή νίκη του Ηρακλή Τσουζίνοφ. Κι αυτό γιατί όπως ακούσαμε στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega καλημέρα» στην τελική πεντάδα του παιχνιδιού του Star θα φτάσουν τέσσερις άντρες και μόλις μία γυναίκα.

Διαβάστε ακόμη: GNTM 4: Η Ραφαέλα Ροδινού αποχώρησε και άλλαξε αμέσως κούρεμα

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, λοιπόν, στο GNTM 4 παραμένουν ο Αγγαίος Ποθητός, ο Κωνσταντίνος Τσαγγάρης, ο Ναπολέων Μήτσης, ο Στυλιανός Φλωρίδης και η Όλγα Ντάλλα. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι τα επεισόδια που έχουμε δει, οι τέσσερις κριτές δείχνουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια στον Ναπολέοντα, κάτι που έχει ξενίσει ορισμένους από τους συμπαίκτες του.

Παράλληλα, η Όλγα και ο Αγγαίος φαίνεται πως είναι οι δύο παίκτες, που έχουν έρθει κοντά στο σπίτι του GNTM, σύμφωνα με τη γνωστή Instagrammer, Soula Glamorous. Αν το παραπάνω spoiler με την τελική πεντάδα επαληθευτεί, τότε οι δυο τους θα έχουν αρκετό χρόνο ακόμα στο παιχνίδι. 

Το ριάλιτι μοντέλων αναμένεται να ολοκληρωθεί κοντά στις γιορτές, όπως συμβαίνει άλλωστε κάθε χρόνο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA