Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει την Κυριακή (24/10) στις οθόνες μας. Το επόμενο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega ο Δημήτρης παραδέχεται στην Άννα ότι αυτός της έκλεψε τα χρήματα κι εκείνη τον απειλεί ότι δεν θα γλιτώσει από τα χέρια της. Η Βασιλική και ο Φίλιππος βρίσκουν δικαιολογίες και πηγαίνουν στην Καλαμάτα για να περάσουν μια νύχτα πάθους μακριά απ’ όλους και όλα. Ο Μάνος με τον Ισίδωρο και την Ιουλία προσπαθούν να μεθοδεύσουν ένα σχέδιο για να αποκαταστήσουν την αδικία της διαθήκης κατά της Μυρτάλης.

Διαβάστε ακόμη: Τηλεθέαση: Οι σειρές κατατροπώνουν τα ριάλιτι

Η Ευτυχία συνεχίζει να «κάνει νερά» στον Αποστόλη κι αυτός γίνεται έξαλλος, και της ζητά να χωρίσουν. Η Αντιγόνη φέρνει τη Μυρτάλη σε δύσκολη θέση όταν της λέει ότι σκοπεύει να εκδικηθεί τον πατέρα της μόλις ανακαλύψει ποιος είναι.

Η αστυνομία εντοπίζει το DNA του Ανέστη μέσα στο σπίτι του Αποστόλη και εκδίδει ένταλμα σύλληψης. Ο Ισίδωρος με την Ιουλία ανοίγουν τη θυρίδα και βρίσκουν μέσα και έναν περίεργο χάρτη. Ο Λυκούργος δέχεται αιφνίδια επίσκεψη από την κόρη του, την Ισμήνη, η οποία του ανακοινώνει ότι μετακομίζει στην Αρεόπολη για πάντα, καθώς χώρισε με τον άντρα της.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Κυριακής (24/10)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA