Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο νέο επεισόδιο της σειράς του Mega «Κομάντα και Δράκοι» το βράδυ της Κυριακής (24/10), τα Κομάντα επισκέπτονται τη γιαγιά της Λουλούς, Λουλουδιά, που τους εξιστορεί το παρελθόν του Ντόντου και της μητέρας του. Τους μιλάει επίσης για το μακελειό του Άη-Γιώργη, όπου δύο οικογένειες ξεκληρίστηκαν λόγω μιας παλιάς βεντέτας, και τους προειδοποιεί να μείνουν μακριά από το βουνό.

Διαβάστε ακόμη: Κομάντα και Δράκοι - Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Ποιος είναι ο «Ντόντος» που «κέρδισε» το τηλεοπτικό κοινό

Εγκλωβισμένη στα δαιδαλώδη ανοίγματα της σπηλιάς, τραυματισμένη και μόνη στο σκοτάδι, η Ίρις κάνει μια σειρά ανακαλύψεων… Την ίδια νύχτα, ο Μπάμπα Μπομπ βρίσκεται γυμνός και αποπροσανατολισμένος σε ένα χωράφι. Σοκαρισμένη από το περιστατικό με το όπλο και ανήσυχη, μήπως το μάθει ο πατέρας της, η Ναυσικά έρχεται πιο κοντά με τον Νεκτάριο, ο οποίος έχει αρχίσει να μπλέκεται στις «σκοτεινές» ενέργειες των Δράκων.

Ο Δρακομιχάλης ετοιμάζει το σχέδιο παραλαβής των λύτρων για την απελευθέρωση της Καλογρίδη σε ένα λούνα παρκ. Στη συνέχεια, καλοπιάνει τον Ντόντο για να τον βοηθήσει στα σχέδιά του, πείθοντάς τον ότι η Καλογρίδη είναι υπεύθυνη για το θάνατο του πατέρα του, Δρακαντώνη, κάτι που δεν είναι αλήθεια, στα «Κομάντα και Δράκοι».

Ακολουθώντας τις οδηγίες του νονού του, ο Ντόντος προκαλεί black out στο λούνα παρκ, αλλά η εμφάνιση του επιθεωρητή Αναστασάκη με μια ομάδα αστυνομικών τινάζει την παράδοση των λύτρων στον αέρα. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος συνειδητοποιεί κάτι τρομακτικό: σε 4 μέρες είναι η επέτειος των 100 χρόνων του μακελειού στο εκκλησάκι του Άη-Γιώργη…

Κομάντα και Δράκοι: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Κυριακής (24/10)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA