Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Dancing With The Stars διανύει φέτος την έβδομη σεζόν του και αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα σόου της ελληνικής τηλεόρασης. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε δει δεκάδες Έλληνες celebrities να φορούν τα παπούτσια του χορού και να μαθαίνουν τα βήματα της ρούμπας, της μπατσάτα ή του βιεννέζικου βαλς, ωστόσο ποιος πραγματικά θυμάται τον πρώτο παίκτη, που αποχώρησε ποτέ από το σόου; Κι όμως, ήταν η Βίκυ Κουλιανού.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Δρυμωνάκος: Ο παίκτης που λατρεύουν να «διώχνουν» τα ριάλιτι σόου

Η Βίκυ Κουλιανού δεν ήταν η χειρότερη στο Dancing with the Stars 

https://www.instagram.com/p/CP0CzmiN2nE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το γνωστό μοντέλο, που απασχόλησε έντονα πριν από μερικές ημέρες τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξαιτίας της παρουσίας της στο GNTM, πίσω στο μακρινό 2010 είχε χορέψει για δύο μόνο επεισόδια στο Dancing with the Stars. Το σόου είχε κάνει πρεμιέρα στις 28 Μαρτίου μέσα από την τηλεόραση του ANT1 με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια και η εντυπωσιακή Βίκυ Κουλιανού είχε αποχωρήσει μόλις μία εβδομάδα αργότερα στις 4 Απριλίου.

Ο πρώτος της χορός μαζί με τον Ηλία Μπούτση στο Dancing with the Stars ήταν τσα τσα τσα, με τους τέσσερις κριτές (Φωκά Ευαγγελινό, Αλέξη Κωστάλα, Γιάννη Λάτσιο και Γκαλέβα Βελίκοβα) να τους δίνουν συνολικά 23 βαθμούς (τρία εξάρια κι ένα πεντάρι).

Στο δεύτερο live, όταν και αποχώρησε, η Βίκυ Κουλιανού χόρεψε βαλς συγκεντρώνοντας ξανά 23 βαθμούς. Σίγουρα δεν ήταν η χειρότερη. Βρέθηκε μάλιστα και τις δύο φορές πάνω από την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή, η οποία είχε συγκεντρώσει και τις δύο φορές από 22 βαθμούς. 

Μπορεί η βαθμολογία της Κουλιανού να ήταν υψηλότερη από αυτή της Πιπιλή, αλλά όπως είχε ανακοινώσει τότε η Ζέτα Μακρυπούλια, η πρώτη δεν τα πήγε καλά στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού και τελικά αποχώρησε από τη συνέχεια. Αν πήγαινε σήμερα στο Dancing with the Stars, πιθανότατα η πορεία της θα ήταν διαφορετική. Δεν της άξιζε εκείνη η αποχώρηση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA