Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του J2US το βράδυ του Σαββάτου (30/10). Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στο πλατό του σόου του ALPHA, δύο εβδομάδες μετά την γέννηση του γιου της. 

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Στικούδη: Γέννησε η τραγουδίστρια

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, φορώντας ένα μαύρο αποκαλυπτικό φόρεμα. Τόσο ο παρουσιαστής όσο και οι κριτές έμειναν άναυδοι όταν την αντίκρισαν, σχολιάζοντας το σώμα της και το γεγονός ότι φαινόταν σαν να μην ήταν ποτέ έγκυος. Η Κατερίνα Στικούδη δήλωσε χαρούμενη που επέστρεψε. 

«Καλώς σας βρήκα. Τι ωραία, έχουμε και κοινό! Μου λείψατε. Το κλειδί είναι η διατροφή και άμα έχεις άντρα που ξέρει από καλή κουζίνα και σε περιποιείται, είναι πολύ σημαντικό. Ο μπέμπης είναι πάρα πολύ καλός. Είναι η πρώτη φορά που τον άφησα μόνο του, αλλά έχει ένα εξαιρετικό μπαμπά και νιώθω πολύ τυχερή πραγματικά, καθώς και μία γιαγιά που είναι συνεχώς από πάνω του. Τον ρώτησα πάντως, πήρα την άδειά του. Του λέω "Βύρωνα, μπορώ να λείπω λίγες ώρες τα Σάββατα;". Και μου είπε "Ναι, μανούλα, να πηγαίνεις"», είπε χαριτολογώντας η Κατερίνα Στικούδη.

Για την αντικατάστασή της από την Κατερίνα Καινούργιου, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Θέλω να την ευχαριστήσω πραγματικά. Ήταν εξαιρετική! Δεν έχει ανάγκη από επιβεβαίωση η Κατερίνα, έχει αποδείξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια την αξία της και αυτό φαίνεται στη διάρκεια, εκεί δείχνει κάποιος τι πραγματικά είναι. Η μία Κατερίνα βοηθάει την άλλη Γενικότερα, θεωρώ ότι μια γυναίκα πρέπει να στηρίζει την άλλη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA