Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σεζόν μπορεί να μην ξεκίνησε θετικά (από άποψη τηλεθέασης) για το OPEN, ωστόσο οι άνθρωποι του καναλιού είναι αισιόδοξοι πως η κατάσταση μπορεί να αλλάξει στο άμεσο μέλλον. Αυτό δείχνει και η απόφασή τους να ανακοινώσουν ως νέα Διευθύντρια Προγράμματος του σταθμού, ένα πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά τον τηλεοπτικό χάρτη. Ο λόγος για την Χρύσα Μασούρου, η οποία πριν από λίγο καιρό είχε αποχωρήσει από την ΕΡΤ.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Θεοφάνους: Ξεκινά μουσική εκπομπή στο OPEN

«Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κυρία Χρύσα Μασούρου η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας Προγράμματος. Με μακρά εμπειρία στο σχεδιασμό, προγραμματισμό και υλοποίηση τηλεοπτικού περιεχομένου από υψηλόβαθμες θέσεις, η κα. Μασούρου εντάσσεται στο δυναμικό του OPEN για να ηγηθεί του τομέα στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης του ψυχαγωγικού του προγράμματος και να προχωρήσει στον επανασχεδιασμό του. Η Διοίκηση του OPEN την καλωσορίζει θερμά και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το OPEN.

Η αλήθεια είναι πως η Χρύσα Μασούρου μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά, έχοντας ως στόχο να βοηθήσει τόσο στην αναβάθμιση του προγράμματος του σταθμού, όσο και στην αύξηση στα νούμερα τηλεθέασης. Τον τελευταίο καιρό οι εκπομπές του OPEN δεν τα πηγαίνουν πολύ καλά στους πίνακες, με αποκορύφωμα την πρεμιέρα της εκπομπής Glam Wars με παρουσιάστρια την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία σημείωσε μόλις 1,8% στο δυναμικό κοινό.

Ένα ποσοστό, που όπως είναι λογικό, ξάφνιασε τους ανθρώπους του καναλιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA