Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στη late night εκπομπή «Ανοιχτά» που παρουσιάζει η Αννίτα Πάνια στο OPEN θα είναι απόψε Πέμπτη (4/11) η Ζήνα Κουτσελίνη και μεταξύ άλλων θα συζητήσουν για την ξαφνική απόλυσή της από τον Alpha που ήρθε λίγες μέρες μετά τον χαμό του αδερφού της.

Τότε η ίδια ήταν αρχισυντάκτρια στην εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Alpha, αλλά η συνεργασία μέτρησε μόλις λίγες εβδομάδες με τη Ζήνα Κουτσελίνη να μη μασάει καθόλου τα λόγια της για το τι συνέβη: 

«Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες, προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν και ενώ έχει πεθάνει πριν μία εβδομάδα ο αδελφός μου. Όλοι γύρω μου με ρωτάνε πώς είμαι και τι κάνω, στον αδερφό μου φεύγω για την κηδεία, ενώ δεν υπήρχε άλλος άνθρωπος να ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες. Ήμουν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε στη ζωή και φεύγω και γυρίζω πίσω για να κάνουμε πρεμιέρα. Η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Το 19% μας δυσαρεστεί. Τη δεύτερη μέρα κάνει 15%, εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θέλω αυτό το πρόγραμμα που έχω βγάλει στον αέρα να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Ε, δεν μπορείς να γίνεις με τη μία. Θέλει πολλή δουλειά και να στρώσεις πωπό κάτω», ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Όταν τη ρώτησε η Αννίτα Πάνια αν ήταν η ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτή που ζήτησε την απόλυσή της, η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν αφοπλιστική:

«Δεν το έκρυψα. Αν το είπε η Κωνσταντίνα ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα, δηλαδή ο Καλημέρης..., αλλά ξέρεις τι έχω; Αγάπη. Αυτό να κρατήσεις από εμένα. Αν υπάρχει αυτή η κασέτα ντοκουμέντο αύριο, υπάρχει μόνο αγάπη. Και για αυτό το πλάσμα που πριν σου είπα ότι μετά την κηδεία του αδελφού μου, δύο εβδομάδες μετά, με έδιωξε, αγάπη συνεχίζει να υπάρχει».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA