Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επόμενο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ANT1 «Αγριες Μέλισσες» το βράδυ της Πέμπτης (11/11) η Ελένη προκαλεί ανοιχτά τον Ακύλα που φοβάται πως η Ελένη έμαθε την αλήθεια. Ο Λάμπρος δέχεται πρόταση για να αποδράσει από το στρατόπεδο, ενώ ο Προκόπης παίρνει μια σημαντική απόφαση.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Τι απαντούν οι δημιουργοί στο ενδεχόμενο νέων ερωτικών σκηνών στο Διαφάνι

Η Ζωή βρίσκεται στριμωγμένη, καθώς ο Μελέτης ξέρει το μυστικό της. Ο Πέτρος καταρρακωμένος μαθαίνει την αλήθεια για τον αδερφό του και παραδέχεται στην Ελένη πως είναι μέλος της ΕΑΚ, όπως και η Ασημίνα.

Η Μυρσίνη υποψιάζεται πως η Αντιγόνη πολιορκεί τον Δούκα. Ο Κωνσταντής προσπαθεί να προσεγγίσει τη Δρόσω, ενώ ο Νικηφόρος ζητά από τη Ρένα να βγούνε ραντεβού.

Ο γάμος της Ουρανίας και του Κυριάκου έχει τριγμούς εξαιτίας του δανείου που πήρε για τον Σαραντόπουλο, ενώ η Σοφούλα δε νιώθει έτοιμη να βρεθεί ερωτικά με τον Άγγελο που νιώθει απόρριψη. Η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα, καθώς ο Σαράφης φέρνει άσχημα νέα…

Άγριες Μέλισσες, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:00 στον ΑΝΤ1

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA