Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο σχόλιο στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε για τον νεκρό ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, αναφέρθηκε και ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Τετάρτης. Σημειώνεται, ότι η εκπομπή γύρισε ξανά στον ΑΝΤ1 και είχαν πρεμιέρα τη Δευτέρα. 

Ο Άρης Πορτοσάλτε είχε πει: «Τώρα βέβαια υπάρχει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστονΣτην συμπεριφορά των διανομέων υπάρχουν φορές που πέφτουν πάνω σου». 

Αφού προβλήθηκε το σχόλιο του Πορτοσάλτε, ο παρουσιαστής είπε σε έντονο ύφος: «Για να βγαίνεις στον αέρα της τηλεόρασης μία ημέρα μετά το γεγονός και να κάνεις αυτό το σχόλιο πρέπει η συναισθηματική σου νοημοσύνη να βρίσκεται υπό του μηδενός. Οι άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση καλό είναι να έχουν μία ενσυναίσθηση. Παρακαλούμε, λοιπόν, την εταιρεία Τεχνολογίας που κατασκευάζει ρομπότ τύπου Πορτοσάλτε στο λογισμικό που τοποθετείτε αν μπορείτε να ανεβάσετε λίγο την ανθρωπιά».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο οδηγός του αυτοκινήτου ενώ αρχικά είχε εγκαταλείψει τον τόπο του δυστυχήματος, επέστρεψε και συνελήφθη, ενώ κατά τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα. Ο οδηγός που έχασε τη ζωή του ήταν 21 ετών. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA