Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί τον Σασμό να τον έχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας με την Κρήτη, ωστόσο η αλήθεια είναι πως πολλά από τα γυρίσματα της σειράς του Alpha πραγματοποιούνται σε τοποθεσίες της Αττικής, οι οποίες μοιάζουν με το φυσικό τοπίο του ελληνικού νησιού.

Διαβάστε ακόμη: Ο σασμός της Ευγενίας Σαμαρά έγινε πρώτα με τον εαυτό της

Πιο συγκεκριμένα, όπως είδαμε στο video που ανέβασε η ομάδα των Ups Stories στον λογαριασμό της στο Youtube, η περιοχή της Λαυρεωτικής παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με κάποια σημεία της Κρήτης, τα οποία και επιλέγει η σκηνοθετική ομάδα του Σασμού για τα πλάνα της.

Οι περιοχές που προβάλλονται στο βίντεο που ακολουθεί είναι τα Λεγρενά στο Σούνιο, το Πόρτο Ράφτη, η Κακιά Θάλασσα, μικροί κολπίσκοι στην ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής, κάποιες ξεχωριστές όμορφες γωνιές των Μεσογείων καθώς και πλάνα από την ευρύτερη περιοχή της Φυλής και της Χασιάς.

Φυσικά, τα περισσότερα γυρίσματα πραγματοποιούνται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά, αλλά και η λύση της Αθήνας δεν είναι κι άσχημη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA