Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι σεναριογράφοι των Άγριων Μελισσών, έχουν συνηθίσει τους οπαδούς της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 σε ανατροπές και φαίνεται πως έχουν μια ακόμα στα «σκαριά». Η συγκεκριμένη ανατροπή έρχεται... από τα παλιά και θα φέρει την υπογραφή του Μιλτιάδη.

«Θύμα» αυτής της ανατροπής θα είναι η Μυρσίνη Σεβαστού η οποία αν και νόμιζε πως με το θάνατο του Μιλτιάδη, «ξέμπλεξε» με την πιθανότητα να μάθει ο Δούκας τον έρωτα που είχε για εκείνον, θα βρεθεί μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγός της θα μάθει όλη την αλήθεια.

Στα επόμενα επεισόδια ο Μιλτιάδης μέσα από flashback θα επιστρέψει στη σειρά του ΑΝΤ1 για να «δώσει» απαντήσεις σε αναπάντητα ερωτήματα από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται ο Δούκας να μάθει την αλήθεια μέσα από τις εξιστορήσεις που έκανε ο πατέρας του στα γράμματα του και, πλέον, βρίσκονται στα χέρια του πάλαι ποτέ άρχοντα του Διαφανίου.

Μένει να αποδειχθεί αν επιβεβαιωθούν τα σπόιλερ που κατά καιρούς βλέπουν το ως της δημοσιότητας με κάποια από αυτά να θέλουν Δούκα και Μυρσίνη να χωρίζουν στο φινάλε του τρίτου κύκλου της σειράς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA