Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμη μία σκηνή που προσφέρει πολύ γέλιο και έγινε viral στο Διαδίκτυο μας προσέφερε η Ζέτα Μακρυπούλια και οι παίκτες στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ρουκ Ζουκ». Συγκεκριμένα όλο τον... χαμό δημιούργησε η λέξη «παρθένος» την οποία έπρεπε να περιγράψει παίκτης της ομάδας «οι μπάτσες» σε έναν συμπαίκτη του. Ο παίκτης προσπάθησε να βοηθήσει τον φίλο του να βρει την επίμαχη λέξη λέγοντας «ζώδια», με εκείνον όμως να μην καταφέρνει να μαντέψει τη σωστή λέξηυ.

Ο κακός χαμός όμως έγινε στη συνέχεια, καθώς όταν τελείωσε ο γύρος και έμαθε τη λέξη που έψαχνε, γύρισε και του είπε «ε μα, πες μου τι είσαι», με την Ζέτα Μακρυπούλια να μένει κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό!

Αμέσως, ξέσπασαν όλοι σε γέλια και η Ζέτα Μακρυπούλια, προκειμένου να είναι σίγουρη ότι κατάλαβε σωστά, ρώτησε τον παίκτη τι ζώδιο είναι. Όταν της απάντησε Τοξότης, τότε η παρουσιάστρια παραδέχθηκε το... προφανές: «Τον βλέπω με άλλα μάτια πια» είπε γελώντας.

Δείτε το βίντεο:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA