Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ένα ακόμη επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα γνωστά χιουμοριστικά βίντεο. Αυτή τη φορά, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, παρουσίασαν ένα θέμα από την πόλη τους, τη Θεσσαλονίκη, όπου μία... τρύπα σε κεντρικό δρόμο στην Ανω Πόλη, κατάφερε να προσφέρει άφθονο γέλιο! Γιατί μπορεί τα δελτία ειδήσεων να παρουσίασαν την είδηση ως ένα άκρως επικίνδυνο θέμα (γεγονός που ισχύει), όμως οι «Ράδιο Αρβύλα» δεν έχασαν την ευκαιρία για λίγη πλάκα.

Ετσι, ενώ το ρεπορτάζ παρουσίαζε την τρύπα ως «φονιά» που θα μπορούσε να πέσει μέσα κάποιος απρόσεκτος περαστικός, ή οδηγός, η παρέα του Αντώνη Κανάκη, ανέβασε τον κίνδυνο σε άλλο... επίπεδο. Αρχικά έκαναν λόγο για τρύπα που στην καυτή άσφαλτο διψάει για ανθρώπινο αίμα, έβαλαν πένθιμες καμπάνες να χτυπούν και όταν έφτασαν στον Νίκο Ευαγγελάτο και το πώς θα παρουσίαζε εκείνος το θέμα στη δική του εκπομπή, οι «Ράδιο Αρβύλα» έκαναν λόγο για... πύλη του Άδη! Δείτε το βίντεο και πάρτε χαρτομάντηλο να κλάψετε ελεύθερα...    

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA