Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς «Σασμός» αναμένεται να καθηλώσουν για ακόμη μία φορά το τηλεοπτικό κοινό αφού τα ανοικτά μέτωπα είναι πολλά και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. 

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Σε ποιον αποκαλύπτει ο Μαθιός τη σχέση του με τη Βασιλική

Στο Happy Day εμφανίστηκε ο «Άγγελος» Θανάσης Πατριαρχέας, ο οποίος, έχοντας ανακαλύψει ότι η Ανθούλα ήταν η βιολογική του μητέρα, συνεχίζει να ψάχνει να βρει περισσότερες απαντήσεις για το παρελθόν του και αν ζει κάποιος από την οικογένειά του. Στην πορεία, όπως είπε, θα ανακαλύψει ότι από γονείς δε ζει κανένας, αλλά ίσως ζουν κάποιοι απόγονοι.

Ένα μικρό ατύχημα θα γίνει η αφορμή να γνωριστεί με τη Στέλλα και οι δυο τους θα ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα, όπως αποκάλυψε ο Θανάσης Πατριαρχέας στο κάμερα του «Happy Day».

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (16/11) ο Μαθιός εξομολογείται στον Αστέρη το δεσμό του με τη Βασιλική, ο οποίος του λέει πως τους στηρίζει και έτσι, τα δυο αδέρφια θα έρθουν πιο κοντά

Επίσης, ο Αστέρης συναντιέται με τη Βασιλική, η οποία πελαγωμένη και με δάκρυα στα μάτια προσπαθεί να του εξηγήσει, αλλά εκείνος την κόβει, λέγοντάς της πως δε χρειάζεται να του εξηγήσει τίποτα επειδή τα ξέρει όλα και της λέει και εκείνης πως «είναι μαζί τους». 

Σασμός, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA