Μενού
  • Α-
  • Α+

Εάν οι συντελεστές του «mission impossible» σκέφτονταν να δώσουν συνέχεια στην επιτυχημένη σειρά ταινιών με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, δεν είναι απίθανο να εμπνέονταν από την Ελλάδα και την... αδύνατη αποστολή (σ.σ. όχι «επικίνδυνη» όπως είναι η ελληνική μεταφορά του τίτλου) της επικοινωνίας των πολιτών με τον ΕΦΚΑ!

Οι «Ράδιο Αρβύλα» πάντως, έδωσαν μία διαφορετική εκδοχή της αδύνατης αυτής τηλεφωνικής επικοινωνίας και έτσι στο επεισόδιο της Τρίτης (16/11), το σχετικό βίντεο που έπαιξε στην εκπομπή πραγματικά έδωσε ρεσιτάλ!

Από το πραγματικό τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό κέντρο του Οργανισμού... καταλήξαμε στη «μεταφορά» της παρέας του Αντώνη Κανάκη, όπου ο πολίτης ακούει με υπομονή το ηχογραφημένο μήνυμα να επικαλείται αρχικά φόρτο εργασίας και στη συνέχεια, παραγγελίες φαγητού των εκπροσώπων, ακόμα και... παρτίδα πόκας με τους υπαλλήλους σεκιούριτι! Για μια ακόμη φορά, οι Θεσσαλονικείς το τερμάτισαν με τα απίθανα χιουμοριστικά τους βίντεο... 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA