Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επεισόδιο του «GNTM 4» που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (16/11) από το Star οι παίκτες ταξίδεψαν για πρώτη φορά εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα, μέχρι τη Λίμνη Δόξα στην Αρχαία Φενεό Κορινθίας, όπου έκαναν κάμπινγκ, για να έρθουν κοντά με τη φύση, σύμφωνα με την παραγωγή.

Διαβάστε ακόμη: GNTM 4: Η Ιωάννα αποχώρησε και αυτοχαρακτηρίστηκε «η πιο badass παίκτρια»

Η δοκιμασία αποχώρησης πραγματοποιήθηκε τη δεύτερη ημέρα και οι παίκτες κλήθηκαν να ποζάρουν πάνω σε ένα άλογο που στεκόταν μέσα στη λίμνη με την Ειρήνη να κερδίζει την καλύτερη λήψη, ενώ στο bottom two βρέθηκαν ο Ντίνος και ο Θάνος.

Τελικά, οι κριτές έκριναν ότι η χειρότερη λήψη ήταν του Θάνου, ο οποίος αποχώρησε για δεύτερη φορά από το GNTM 4, αφού ήταν μεταξύ των παικτών που είχαν μια δεύτερη ευκαιρία, επιστρέφοντας πριν λίγες ημέρες στο σπίτι. 

«Μόνο κερδισμένος φεύγω από το GNTM ειλικρινά. Μου έχει μπει για τα καλά το μικρόβιο του μόντελινγκ», είπε ο ίδιος στην κριτική επιτροπή κατά την αποχώρησή του από το ριάλιτι του Star. 

Φυσικά, εκτός από τη συγκίνηση και τα δάκρυα δε θα μπορούσαν να μη λείψουν και τα καρφιά με την Κυβέλη να μην κρύβει τη χαρά της που αποχωρεί ο Θάνος και ο ίδιος να λέει χαρακτηριστικά:

«Αυτό που εύχομαι στον Ντίνο είναι να ξυπνήσει επιτέλους και να μείνει μακριά από την Κυβέλη, γιατί από τότε που έχει μπλέξει με την Κυβέλη, η πορεία του στο GNTM είναι καθοδική και δεν ξέρω κατά πόσο θα τον βοηθήσει στο μέλλον η πανέμορφή του φάτσα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA