Μενού
  • Α-
  • Α+

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η Ανθή Βούλγαρη μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στο Mega, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το ζεϊμπέκικο που χόρεψε την ώρα που θα έλεγαν για τον αριθμό των κρουσμάτων και των θανάτων από τον κορονοϊό. Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος είχε ζητήσει να παίξει ένα ζεϊμπέκικο για να χορέψει εκείνη τη στιγμή, όπως και έκανε.

Διαβάστε ακόμη: Ανθή Βούλγαρη: Η αποκάλυψη του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για τη φουσκωμένη κοιλιά της παρουσιάστριας

«Όταν ακούω για κρούσματα με πιάνει κάτι και θέλω να χορέψω ζεϊμπέκικο», είπε και άρχισε να φέρνει στροφές. Η Αθηναΐς Νέγκα σχολίασε το περιστατικό με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο στον λογαριασμό της στο Instagram και το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις. 

Αποτέλεσμα; Το πρωί της Πέμπτης (18/11) η Ανθή Βούλγαρη είπε δημόσια συγγνώμη για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. «Είμαι ένας άνθρωπος που τις στεναχώριες μου τις περνώ έτσι, με χορό, με τραγούδι. Είναι η κάθαρσή μου, ακόμα και την περιπέτεια της υγείας μου που πήγα και ήρθα στον θάνατο – γιατί έτσι είναι – έτσι τις πέρασα. Έχουμε αποφασίσει με τον Ιορδάνη να σας περνάμε την ενημέρωση λίγο πιο χαλαρά, πιο ανθρώπινα. Αν αυτό ενόχλησε κάποιους και πάρθηκε ως ασέβεια, ειλικρινά ζητώ συγγνώμη. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και ήθελα απλά να εξηγηθούμε. Άνθρωποι είμαστε και ζητάμε συγγνώμη αν κάναμε λάθος».

https://twitter.com/platitudinous/status/1460713085690392577?ref_src=twsrc^tfw

Το συγκεκριμένο θέμα, όμως, σχολίασε και ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, λέγοντας σε έντονο τόνο πως: «Όλοι κάνουμε λάθη στη ζωή μας και αλίμονο αν δεν κάνουμε λάθη και αλίμονο αν δεν βελτιωνόμαστε από τα λάθη μας. Το πρόβλημα είναι όταν τα επαναλαμβάνουμε. Το θέμα είναι ότι ζούμε σε μια κοινωνία που όλοι έχουν ένα πιστόλι και παρακαλάνε να κάνει λάθος κάποιος για να τον πυροβολήσουν και να γλεντήσουν.

Σε καμία περίπτωση ένα σώφρων άνθρωπος δεν θα χόρευε με τον θάνατο του άλλου και δεν νομίζω να είναι τρελή η Ανθή Βούλγαρη, μου φαίνεται μια χαρά υγιής. Αν θέλουμε να την πυροβολήσουμε για ένα τηλεοπτικό λάθος που έγινε. Έλεος πια. Τι είναι δουλειά της Νέγκα; Αστυνομία τηλεόρασης είναι;»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA