Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ηθοποιός Βασίλης Κούκουρας, γνωστός στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό ως ο «Μάνθος Φουστάνος» από τη δημοφιλή σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», βρέθηκε την Παρασκευή (19/11) καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλα. Από το πώς κατάφερε να μην... καβαλήσει το καλάμι μέχρι και το πόσων ετών είναι.

Ερωτηθείς πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική, εξήγησε: «Με πήγαινε θέατρο ο πατέρας μου. Ημουν ένα συνεσταλμένο παιδί και ήθελα να εκφραστώ, να βγάλω κάτι από μέσα μου για να αποδείξω ότι έχω να δώσω βαθιά πράγματα». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αγαπημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Όταν ήρθε η επιτυχία του «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήμουν σχεδόν 40 χρονών. Δεν ήμουν και τόσο μικρός. Οι φίλοι με βοήθησαν να μην ξεφύγω και να μην καβαλήσω το καλάμι. Αν ξεφύγεις, δεν έχει γυρισμό».

Σχετικά με το αν έχει αλλάξει από τότε, υποστήριξε: «Δεν έχω αλλάξει, αλλά έχω λειάνει και έχω πολεμήσει τον εγωισμό. Ακόμα νικιέμαι από αυτόν τον «δράκο», αλλά κάποιες φορές τον γλεντάω. Σε αυτό με έχει βοηθήσει και η δουλειά, γιατί δεν μου άρεσε ποτέ να βγω πάνω από τον συνάδελφο». «Εχω περάσει πολλές σκοτεινές φάσεις. Βγήκα από αυτό λόγω των φίλων μου και επειδή πιστεύω ότι με βοηθάει και ο Θεός. Πιστεύω στον Θεό» αποκάλυψε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Παράλληλα, ο Βασίλης Κούκουρας αποκάλυψε την ηλικία του, αφήνοντας την Ελένη Μενεγάκη άφωνη. Συγκεκριμένα, είπε: «Όταν έπαιζα στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήμουν 30 φεύγα, όχι 32, αλλά γύρω στα 40», με την Ελένη Μενεγάκη να ζητά απεγνωσμένα να μάθει τα μυστικά του, πώς έχει καταφέρει να κρατιέται σε σούπερ φόρμα στα 60 του χρόνια! «Ρε συ, πες μου τι κάνεις; Ρωτάνε εμένα, μην με ξαναρωτήσετε τίποτα. Βασίλη θα πηγαίνετε! Με συγχωρείς, τι έχεις κάνει Βασίλη μου; Εχεις περάσει στεναχώριες; Έχεις προσέξει τη διατροφή σου; Κοιμάσαι νωρίς; Δεν είχες σκαμπανεβάσματα στο βάρος σου;» είπε, έκπληκτη, η παρουσιάστρια!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA