Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Peaky Blinders, μία από τις κορυφαίες βρετανικές σειρές, ετοιμάζεται να ολοκληρωθεί με την 6η σεζόν, με την παραγωγή να ανακοινώνει με ανάρτηση στα social media, ότι τελικά οι Shelbys θα επιστρέψουν πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο. Ωστόσο, η ιστορία θα συνεχιστεί μέσα από μία ταινία, που θα προβληθεί μελλοντικά. 

H 6η σεζόν θα μεταδοθεί μέσα από το BBCOne και το BBCiPlayer. Η παραγωγή δημοσίευσε το πρώτο ατμοσφαιρικό αλλά σύντομο teaser μέσα από τα social media, δίνοντας μία πρώτη γεύση στους τηλεθεατές, οι οποίοι αναμένουν με αγωνία την 6η σεζόν. Η ταινία θα κυκλοφορήσει το 2023. 

https://twitter.com/ThePeakyBlinder/status/1462058191106232322?ref_src=twsrc^tfw

«Πιστεύουμε πως αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν όλων και είμαστε σίγουροι πως οι εξαιρετικοί θαυμαστές μας θα τη λατρέψουν. Κι αν η τηλεοπτική σειρά φτάνει στο τέλος της, η ιστορία θα συνεχίσει υπό άλλη μορφή», είχε δηλώσει ήδη από τις αρχές το 2021 ο δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς, Στίβεν Νέιτ. 

Να σημειωθεί ότι η σειρά Peaky Blinders έκανε πρεμιέρα στο δεύτερο κανάλι του BBC το 2013 και εξελίχθηκε σε μια από τις πιο επιτυχημένες της βρετανικής τηλεόρασης εκτός συνόρων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA