Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Top10 του GNTM 4 είναι γεγονός. Η δεύτερη -και αυτή τη φορά οριστική- αποχώρηση του Θάνου Δημητρίου μπορεί να στεναχώρησε πολλούς, σε άλλους όμως άφησε το αίσθημα της ικανοποίησης, καθώς ο μεγάλος στόχος της κορυφαίας δεκάδας επετεύχθη. Τι θα δούμε, όμως, στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/11); 

Διαβάστε ακόμη: GNTM 4: Η φωτογράφιση της Όλγας πάνω στο άλογο «τρέλανε» το Twitter

Tο μήνυμα του Άγγελου Μπράτη «σερβίρει» την πρώτη υπόνοια για το τι ακολουθεί. Στην πιο χορταστική δοκιμασία αποχώρησης, μέχρι στιγμής, του διαγωνισμού, τα μοντέλα θα φωτογραφηθούν στον απόηχο μιας φαντασμαγορικής βραδιάς βράβευσης, να τρώνε street food παρέα με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η Νάσια Στουραΐτη είναι η ευχάριστη έκπληξη του GNTM

Αυτή που θα αναλάβει να φωτογραφίσει τα μοντέλα στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/11) είναι η Νάσια Στουραΐτη, μια 23χρονη φωτογράφος από τη Ρόδο, η οποία αν και γεννήθηκε με μια αναπηρία στα άνω άκρα, έχει μετατρέψει το μειονέκτημά της σε πλεονέκτημα και έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα στην μέχρι τώρα καριέρα της. Όπως διαβάζουμε στο βιογραφικό της, η Νάσια γεννήθηκε το 1998 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Ρόδο. Το 2010, σε ηλικία μόλις 12 ετών, έκανε την πρώτη της ατομική έκθεση στο Κατάλυμα της Γαλλίας, στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου. Ακολούθησαν άλλες δύο εκθέσεις το 2012 και το 2016.

Βραβεύτηκε με Certificate of Merit στο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα «Αρμονία» που διοργανώθηκε από το Γραφείο Εκπαίδευσης του Χονγκ Κονγκ. Σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών, κάνοντας παράλληλες σπουδές με υποτροφία στην Επικοινωνία στο American College of Greece-Deree. Τον Μάιο του 2021 συμμετείχε στη διεθνή έκθεση του Image Nation Paris με θέμα «Modern Romance», που έγινε στην Galerie Joseph Turenne. Παράλληλα, έχει συνεργαστεί και με το Vogue Italia, με την ιστοσελίδα του διάσημου περιοδικού να έχει δημοσιεύσει τουλάχιστον 45 φωτογραφίες της.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μερικούς μήνες η Νάσια Στουραΐτη ανέβασε ένα κείμενο στο διαδίκτυο, μιλώντας ανοιχτά για την «αόρατη» πάθησή της. Μετά από αρκετές εξετάσεις και πολύ πόνο, οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πάσχει από ινομυαλγία, ένα σύνδρομο που χαρακτηρίζεται από διάχυτο μυοσκελετικό πόνο

Γι' αυτό είχε μιλήσει και πρόσφατα on camera στο Podcast «Δεν παίζει άγχος» του stand up κωμικού, Σπήλιου Φλώρου, στο Youtube.Οπως περιέγραψε η Νάσια, «ήμουν σε μια φάση που δεν μπορούσαν ούτε να σηκώσω το πιρούνι να φάω. Είχαμε καραντίνα και δεν με ένοιαζε. Δεν μπορούσα να ασχοληθώ. Ήμουν σε πολύ κακή κατάσταση, με πόνους σε όλο το σώμα.

Ξεκίνησε το 2019 με έναν άσχετο πόνο. Στο σχολείο έκανα κολύμβηση και Tae Kwon Do. Είχα φουλ ευλυγισία. Χωρίς να κάνω τίποτα, άρχισα να πονάω σε έναν μυ στη βουβωνική χώρα, ο οποίος συνδέει τη σπονδυλική στήλη με τα πόδια. Έκανα πολλές εξετάσεις, δεν βρήκαν τίποτα. Συνέχισα με άπειρες εξετάσεις και δεν φαινόταν τίποτα.

Οι ορθοπεδικοί μου έλεγαν πως είναι θλάση. Αυτό κράτησε πέντε μήνες. Μετά βελτιώθηκα για λίγο, αλλά με ξαναέπιασε και μετά μπήκα σε μια διαδικασία να το ψάχνω πολύ. Αφού αποκλείσαμε τα πάντα, μου είπαν πως είναι το σύνδρομο της ινομυαλγίας, το οποίο επηρεάζεται από ψυχολογικούς παράγοντες. Είναι ένα βιολογικό σύνδρομο, το οποίο επηρεάζει τους νευροδιαβιβαστές πόνου του εγκεφάλου και μεταφράζει τον πόνο δεκαπλάσια απ' ότι είναι. Μπορεί να σε αγγίζει κάποιος και να το νιώθεις, λες και σου σπάει το κόκκαλο. Υπάρχουν κάποια στάνταρ σημεία στο σώμα. Στον αυχένα, τους ώμους, κυρίως κοντά στις αρθρώσεις.

Είναι λίγο περίεργο και το κακό στην Ελλάδα είναι πως δεν ασχολούνται καθόλου με αυτό το σύνδρομο. Πήγαινα σε γιατρούς και μου έλεγαν πως δεν είναι κάτι. Θα είναι από το άγχος. Στην Αμερική και τη Σουηδία σκέψου δίνουν αναπηρική σύνταξη για αυτό. Μίλησα, λοιπόν, με μια γιατρό στη Σουηδία, η οποία ασχολείται με το συγκεκριμένο σύνδρομο και με βοήθησε πάρα πολύ». 

Η Νάσια είναι ιδιαίτερα δραστήρια και στα social media, με τον λογαριασμό της στο Instagram να μετράει αυτή τη στιγμή περίπου 20.000 followers. Αυτό που προκαλεί σίγουρα εντύπωση είναι το φωτογραφικό της στιλ, μιας και εστιάζει κυρίως στα αυτοπορτραίτα.

https://www.instagram.com/p/CVu9e_rI43H/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CUNTDydItGa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/COp0X7AL7rY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA