Μενού
  • Α-
  • Α+

O Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega την Δευτέρα (22/11), μιλώντας για την καριέρα του, την οικογένειά του, αλλά και την παράσταση που σκηνοθετεί στο «Μικρό Παλλάς». Βέβαια, η κορυφαία στιγμή της συνέντευξής του ήρθε, όταν αποφάσισε να πει δυο λόγια προς την παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμη: Ζέτα Μακρυπούλια - Γιώργος Λιάγκας: Γιατί βρίσκονται στα «μαχαίρια» οι δύο παρουσιαστές του ANT1

«Θέλω να σου πω κάτι που σου αντιστοιχεί. Είσαι τόσα χρόνια στην τηλεόραση και είναι απορίας άξιο πώς κατάφερες να είσαι η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, χωρίς να είσαι καθόλου κίτρινη. Αυτό καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ σημαντικό, Υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι ήταν τάχα πιο της διανόησης και όταν έβλεπαν τα δύσκολα, έπεφταν στην κιτρινιά. Εσύ δεν έχεις καταδεχτεί να το κάνεις ούτε μισή φορά», σχολίασε ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Υπάρχει ένα μικρό κόστος σε αυτό, αλλά αυτό που εμένα με κάνει να αισθάνομαι καλά, να λειτουργώ καλύτερα και να κοιτάζω στα μάτια τον συνομιλητή μου», απάντησε από την πλευρά της η Ελένη Μενεγάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA