Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια διαφορετική και... χορταστική δοκιμασία αποχώρησης περίμενε τους παίκτες του GNTM 4 στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/11), οι οποίοι κλήθηκαν να ποζάρουν μαζί με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου τρώγοντας street food

Διαβάστε ακόμη: Νάσια Στουραΐτη - GNTM: Ποια είναι η 23χρονη φωτογράφος που έφτασε μέχρι τη Vogue Italia

Νωρίτερα, όμως, τους είχε ζητηθεί να ποζάρουν για μια καμπάνια γιαουρτιού, η οποία, όπως αποδείχτηκε ήταν καθαρά για τη «σκληραγώγηση» των επίδοξων μοντέλων και όχι κάτι παραπάνω, ενώ ο φερόμενος ως account manager ήταν.. ηθοποιός. Πάντως, κάποιοι παίκτες δυσκολεύτηκαν, ενώ η Όλγα έβαλε τα κλάματα.

Όσον αφορά τη διαδικασία αποχώρησης στο bottom two βρέθηκαν ο Ντίνος και ο Στυλιανός με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να τους λέει «έχετε τη μικρότερη βελτίωση από όλα τα παιδιά» λίγο πριν ανακοινώσει πως ο Ντίνος είναι αυτός που θα αποχωρήσει οριστικά αυτή τη φορά από το GNTM 4. Άλλωστε, του είχε δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία όταν ξαναμπήκε στο σπίτι μαζί με κάποιους ακόμα παίκτες πριν μερικές εβδομάδες.

Ο ίδιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όπως και η Κυβέλη, η οποία, όμως, όπως είπε χαρακτηριστικά δε θα αφήσει τον εαυτό της να πάρει την κατηφόρα και ότι έχει μπει σε «bitch mode» για να αντιμετωπίσει τις «ύαινες», εννοώντας τους συμπαίκτες της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA