Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα γυρίσματα για το «MasterChef 6» έχουν αρχίσει με το δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής να προετοιμάζεται ώστε να βγει στις οθόνες μέσα στην τηλεοπτική σεζόν και το ερώτημα είναι αν θα καταφέρει να διατηρήσει τη φήμη και θα αλλάξει τη μοίρα των αντίστοιχων εκπομπών που βγήκαν φέτος στον αέρα αλλά δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τους τηλεθεατές.

Top Chef και Game of Chefs ξεκίνησαν με όνειρα στη φετινή σεζόν αλλά η τηλεθέαση δεν τα δικαίωσε όμως για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ίσως υπάρχει εξήγηση για αυτό. «Ενδεχομένως τα άλλα δύο προγράμματα να τα αδικεί λίγο η περίοδος γιατί έχει ωραία πράγματα στη μυθοπλασία. Σε μια άλλη περίπτωση ίσως να ήταν καλύτερα τα πράγματα» είπε ο σεφ - κριτής του Master Chef στην κάμερα του Alpha.

Παράλληλα φάνηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα του φετινού Master Chef. «Έχουμε προγραμματίσει ωραία πράγματα μακάρι να τα καταφέρουμε» σημείωσε στην κάμερα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA