Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποκαλύψεις για το MasterChef 6 έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέφερε: «Εχουμε προγραμματίσει κάποιες αλλαγές για φέτος. Εξωτερικές δοκιμασίες αν το επιτρέψουν οι καταστάσεις. Ταξίδια δεν το συζητάω για να μην το γρουσουζέψω. Έχουμε προγραμματίσει ωραία πράγματα μακάρι να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Ο τραυματισμός της παρουσιάστριας - «Διαλύθηκα, δεν καταλαβαίνετε»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όμως, σχολίασε και τα άλλα δύο ριάλιτι μαγειρικής, δηλαδή το Top Chef και το Game of Chefs - που ναι μεν ξεκίνησαν αλλά η τηλεθέαση δεν τα έχει δικαιώσει. Χαρακτηριστικά, ο ένας από τους τρεις κριτές του αγαπημένου παιχνιδιού μαγειρικής σχολίασε: «Ενδεχομένως τα δύο άλλα προγράμματα να τα αδικεί λίγο η περίοδος. Έχει πολύ ωραία πράγματα στη μυθοπλασία. Να πω ότι είναι αγαπημένος μου ο Αυγουστίδης; Τον αγαπώ. Οπότε σε μια άλλη περίπτωση να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Είναι και αγαπημένοι συνάδελφοι τα παιδιά. Με το που τελειώνουν από όλο αυτό θέλουν λίγο χρόνο».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όμως, μίλησε και για τη σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, λέγοντας ότι ήξερε από πριν να μαγειρεύει. Στο ερώτημα για το αν υπάρχει γάμος στα σχέδιά τους, απάντησε: «Τι κουφέτα καλέ; Αυτό περιμένω, να αποκαταστήσω τον Πανούλη (σ.σ. Ιωαννίδη) και μετά εγώ», ήταν η απάντηση που έδωσε με χιούμορ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA