Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» το βράδυ της Πέμπτης (25/11) η μεγάλη στιγμή για να πέσουν οι μάσκες και να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του Άγγελου έχει φτάσει . 

Διαβάστε εδώ: Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Πώς θα ξεφύγει η Καλλιόπη από την παγίδα του Άγγελου

Ο Άγγελος πηγαίνει για φαγητό στο σπίτι της Καλλιόπης και στο τραπέζι ρίχνει τη «βόμβα» σε Αστέρη και Μαθιό ότι η Τασούλα δεν ήταν αυτή που τον έφερε στον κόσμο.

Η Καλλιόπη που ξέρει την αλήθεια, τα χάνει γιατί μάλλον ήλπιζε να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών της, αλλά απ’ ότι φαίνεται αυτή η στιγμή έχει φτάσει. 

Ο Άγγελος θα αποκαλύψει σε Αστέρη και Μαθιό ότι το όνομα της πραγματικής του μητέρας είναι Ανθούλα Σταματάκη και η Καλλιόπη είναι αναγκασμένη να πει την αλήθεια ή έστω ένα μέρος της.

Αυτή, όμως, δε θα είναι η μόνη «συγκίνηση» που περιμένει τον Αστέρη, αφού στο μαγαζί του θα τον επισκεφτεί ο Πέτρος, ο οποίος τον έχει δει μαζί με την Αργυρώ. Η συζήτηση δε θα αργήσει να ξεφύγει και οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA